• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

Niestety, władza tu traktuje cie jak kasierkę w Tesco.

Z mojej strony eot.
Odpowiedz

Zwrot o kasjerce jest nieco mylący. Nie wiem czy mam się czuć zlekceważona czy może po prostu próbujesz mi zabronić pójścia do kibla.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Nie, nie, nie, nie zabraniam ci pójścia do kibla- więcej, nawet od czasu do czasu zalecam poczynienie takiego właśnie kroku. Dobra, teraz definitywnie eot*

chyba, że sie rozmyśle ;>
Odpowiedz

A to zabawne co mówisz. Wychodzi na to, że jesteś chłopcem nader niezdecydowanym, z kompleksem wyższości jaki daje ci (o zgrozo) możliwość moderowania forum, a na dodatek gardzisz kasjerkami z Tesco; kobietami nota bene zapierdalającymi ostro na utrzymanie swoich rodzin. Oj, oj, nieciekawie to wygląda.
Odpowiedz

Bardzo, naprawdę, bardzo nie lubię, a wręcz nienawidzę kiedy ktoś tak jak Rene, złośliwie i źle interpretuje, bądź nadinterpretuje wypowiedzi innych i wyrywa z kontekstu jakieś nieistotne szczegoly. A wszystko po to, aby wywołać niepotrzebną polemikę i sprowokować kłótnię.

Jeśli komuś NIE PODOBA SIĘ to, że moderatorzy mają na tym forum większe uprawnienia od innych userów i mogą samodzielnie (bez wcześniejszego uzgadniania z tymi innymi dzielnymi userami i czekania na ich łaskawe przyzwolenie), podejmować jakiekolwiek decyzje i działania w ramach szeroko pojętego moderowania, to niech
WYPIERDALA Z TEGO FORUM NA ZAWSZE!!!

I jeszcze jedno - czy wiecie co to jest internetowy trolling? Jak ktoś nie wie, zapraszam do poczytania:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Odpowiedz

Nie denerwuj się tak cukiereczku, bo zaczynam się o ciebie martwić. Może po prostu następnym razem nie rozpisuj takich trudnych konkursów?
Odpowiedz

Ale przecież ja się wcale nie denerwuję. Wyrażam tylko opinię na temat niektórych użyszkodników.
Odpowiedz

Mylącymi jednak pozostaje użycie znaków takich jak "!!!" tudzież powiększona, czerwona czcionka, nie uważasz kruszyno?
Odpowiedz

[Obrazek: Jogin2.jpg]
Odpowiedz

warsadal napisał(a):doskonale wiesz na jakim poziomie stała tam "dyskusja"
Na takim samym jak sam tytuł, moim zdaniem było to spójne i konekwentne.
Nosferatu napisał(a):Uwaga, uwaga! Mały konkurs dla wszystkich i pytanie za 100 punktów - zgadnijcie, kto szybciej będzie wypierdalał (lub będzie wypierdolony) z tego forum - Książę, czy Warsadal...?
O, widzę że admin się rozkręca. Żarcik poszedł normalnie, że boki zrywać. Jesteś super. Spoko kolo.
Zasadniczo, szefie, rychło w czas obudziłes się ze swoją kampanią antytrollingową - z rok po fakcie, gdy do porządku dziennego wszyscy przeszli z tym, ze ok połowa użytkowników wchodzi na forum i bierze udział w dyskusjach po to, by walić niewybredne teksty i śmiać się.

Do Warsadala: Skoro jako - bądź co bądź - podwładny Nosferata musisz odpowiednio reagować na pewne zachowania administratora, i wywiazywać sie sumiennie z powierzonej roli, to może jednak mniejszym złem byłoby pozostawienie paru tematów dla chamów - do których niewątpliwie i z dumą sie zaliczam - do jechania ciemniakom, zapobiegając poniekąd tym samym rozplenieniu się zjawiska na tematy w których toczone sa "cenne" dyskusje? No chyba że oczekiwałeś w dziale "Punk" i w takim jak jeden z zablokowanych temacie poprawnego zachowania.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

No widzisz Rene, co narobiłaś... Krzychun z wrażenia aż zwymiotował i zemdlał...
Książę 2 napisał(a):Żarcik poszedł normalnie, że boki zrywać
To nie był żarcik.
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):To nie był żarcik.
Drżę, panie Terminatorze
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

give me a kiss goodbye, my prince...
Odpowiedz

Nie no zjebana akcja!Przecież na tym forum właśnie najlepsze były wypowiedzi Księcia!
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Nie no zjebana akcja!Przecież na tym forum właśnie najlepsze były wypowiedzi Księcia!
Teraz za to będziesz mógł sobie poczytać jakiś miły i słodki temacik. Tylko uważaj przy odpowiadaniu, grzecznie i z należytą kulturą, szczególnie gdy wejdziesz w polemikę z "władzą".
Odpowiedz