• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

Nosferatu napisał(a):Nie inaczej!
Big Grin
Przepraszam, czy za odpowiedź "inaczej" jest ban czy tylko ostrzeżenie?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Przepraszam, czy za odpowiedź "inaczej" jest ban czy tylko ostrzeżenie?
a co tam sobie wybierzesz...

Aha, przy okazji - wszystkim malkontentom przypomnę jeden z punktów regulaminu tego forum:
Cytat:12. Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację - prosimy o bezwzględne dostosowywanie się do wszelkich zaleceń z ich strony. [...]
Odpowiedz

Cytat:12. Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację - prosimy o bezwzględne dostosowywanie się do wszelkich zaleceń z ich strony. [...]

w sumie jestem młody, ale taki przepis przypomina mi PRL Laughing
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Aha, przy okazji - wszystkim malkontentom przypomnę jeden z punktów regulaminu tego forum:
Super. Przypominam że poprzednio wyjebano mnie za łamanie tych wszystkich punktow, więc - cytując kwestię z "Symetrii":
- Sram na twój kwyt!
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):a co tam sobie wybierzesz...
Od "władcy absolutnego, pilnującego porządku i mającego ZAWSZE rację", chętnie przyjmę drugie ostrzeżenie. Z banem się jeszcze wstrzymam jeśli można, zaczekam na jakąś specjalną okazję. Przedwczesne psucie sobie zabawy jakoś nie leży w mojej naturze.
Odpowiedz

już nie odgrywaj męczennicy złotko. Wiadomo że chcesz łatwo zdobyc ostrzezenia dla szpanu, żeby wyszło jaka to jesteś twarda suka na usługach kogo tam wolisz, zamiast po bożemu wdawać się w bezsensowne wojny, jechac komu popadnie albo być totalnym inwalidą umysłowym.
Dobrze Ci przygadałem?
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Dobrze Ci przygadałem?
Bywało lepiej, ale jak na tę porę dnia i tak jest nieźle.
Odpowiedz

to spierdalaj
Odpowiedz

Rozkręcasz się.
Odpowiedz

Warsadal się troche rozbujał z tym zamykaniem tematów w punku. jak ma zamiar wypierdalać wszystko, co jemu się nie podoba to niech sam wypierdala.
Odpowiedz

Nie zamykam wszystkiego, co mi się nie podoba, możesz mi wierzyć. A tamte tematy... doskonale wiesz na jakim poziomie stała tam "dyskusja".
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Warsadal się troche rozbujał z tym zamykaniem tematów w punku. jak ma zamiar wypierdalać wszystko, co jemu się nie podoba to niech sam wypierdala.
Uwaga, uwaga! Mały konkurs dla wszystkich i pytanie za 100 punktów - zgadnijcie, kto szybciej będzie wypierdalał (lub będzie wypierdolony) z tego forum - Książę, czy Warsadal...?
W tym konkursie żadnych nagród nie ma.
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Uwaga, uwaga! Mały konkurs dla wszystkich i pytanie za 100 punktów - zgadnijcie, kto szybciej będzie wypierdalał (lub będzie wypierdolony) z tego forum z tego forum - Książę, czy Warsadal...?
Warsadal?
Nosferatu napisał(a):W tym konkursie żadnych nagród nie ma.
Jak to "nie ma"? Ponoć pytanie za 100 pkt, więc chyba owe punkty stanowią nagrodę.
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Jak to "nie ma"? Ponoć pytanie za 100 pkt, więc chyba owe punkty stanowią nagrodę.
W ramach nagrody możesz dostać banika, jeśli sobie życzysz. Możesz również poprosić (tak jak poprzednio) o drugie ostrzeżenie, coby bardziej trv twój profil wyglądał. Jeśli chcesz, oczywiście.
Odpowiedz

Ojej ojej ojej; władza forum roztoczyła nademną swoje skrzydła. Ni chuja, teraz wypada tylko rzec "żegnaj okrutny świecie", zamknąć ze strachu oczy i czekać na wyrok [Obrazek: picknosega9.gif]
Odpowiedz