• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

APOKALIPSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):wiem ze chodzi o dział tylko do chuja po co kolejny ? wsytarczy osobny temat w dziale... tworzenie nowego odrebnego działu tylko dodatkowo zamąci forum...

i nie bedziesz w stanie tego rozumem objac?
cheer up

a pierdolcie sie - róbta co chceta...
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):wiem ze chodzi o dział tylko do chuja po co kolejny ? wsytarczy osobny temat w dziale... tworzenie nowego odrebnego działu tylko dodatkowo zamąci forum...

i nie bedziesz w stanie tego rozumem objac?
cheer up

a pierdolcie sie - róbta co chceta...
to jest chyba główny zamysł forum Big Grin
Odpowiedz

Postanowiliśmy, że osobnego działu jednak nie będzie. Tematy o poszczególnych płytach możecie zakładać w dziale ogólnomuzycznym.
Odpowiedz

Słusznie.I tak moim zdaniem jest zbyt wiele działów, nie widzę sensu tworzyc nowych.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Zwłaszcza, że w jedynym, jak na razie, temacie dotyczacym bezpośredniego pojedynku płyt już wywiązała się pierwsze kłótnia i padają pierwsze rotfle, co jest tym bardziej smieszne, ze ocenie poddawane sa dwie swietne płyty (choć, imho, oba zespoły- Slayer i Meta mają w swoim dorobku lepsze albumy- odpowiednio "SNM" i "RtL").
Odpowiedz

oczywiście że mają lepsze ale sugerowałem się miejscami na liście przebojów ...
Odpowiedz

Meta ofkoz ma lepszy album niż MoP, a jak na arzie sposób rozmowy to totalny ROTFL, nie usłsyzałem ani jednego sensownego argumentu ;>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Meta ofkoz ma lepszy album, a jak na arzie sposób rozmowy to totalny ROTFL, nie usłsyzałem ani jednego sensownego argumentu ;>

jaki temat - takie argumenty. Innej gadki niż: ten album jest cacy, bo fajnie brzmi, a ten jest be, bo niefajnie brzmi takich tematach raczej nie bedzie. No jeszcze w opcji istnieje tekst" masz zjebany gust, ewentualnie jestes głuchy.
Odpowiedz

Będzie inn a gadka, już i Tomash i statex z sensem gadają oczywiście, jak często zrseztą Tongue Czyli jak widać można konstuktywnie, czego taki stig nigdy nie pojmie ;>
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Będzie inn a gadka, już i Tomash i statex z sensem gadają oczywiście, jak często zrseztą Tongue Czyli jak widać można konstuktywnie, czego taki stig nigdy nie pojmie ;>

hmmm zobaczmy...

Cytat:w jakich okolicznościach straciłeś słuch ?

To dowód na to, że wypowiadanie sie przeciwko innym grozi bluzgą w lep.

Cytat:Jeśli nie rusza cię RiB to Twoja orientacja seksualna staje sie podejrzana :>

czytaj wyżej...

Cytat:Nic specjalnego w nim nie ma, typowa napierdalanka i do tego krótkie utwory

Jak na mój gust to baaaaardzo przemawiający argument.

Cytat:Mop to płyta z wkurwiająco czystym brzmieniem i przydługimi nudzacymi kawąłkami

czyste to mogą byc talerze, a nudne flaki z olejem

Cytat:RiB to bardzo ważna płyta dla muzyki ekstremalnej, master of puppets żadnej rewolucji nie wniósł

ważna, nieważna - kto chce ten jej słucha

Cytat:Dokladnie. Metallica sie zawsze w koncu przeje. Oczywiscie MOP to swietny album, ale strasznie przestarzaly. RIB zawsze jest swiezy.

przejeść sie możesz orzeszkami i miec srańsko przez dwa dni, przestarzała moze byc Twoja Stara, a świeże mogą byc jajka.

jak widać dużo sensu i konstruktywności wypowiedzi...
Odpowiedz

A teraz powiedz, które z tych wypowiedzi są made by Tomash i statex i zacznij interpretację od nowa, bo czytanie ze zrozumieniem oczywiście leeeeeży...
Odpowiedz

biedny Stig obrońca poprawnych wypowiedzi ...
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Jeśli nie rusza cię RiB to Twoja orientacja seksualna staje sie podejrzana :>

czytaj wyżej...

Ten tekst Ramzesa był do mnie,ale mam taka zalete,ze do niektorych wypowiedzi czy miejsc ,w ktorych padaja mam troche dystansu.Tobie tez polecam tak podchodzic do tego.To tylko forum.
Odpowiedz

W pewnym momencie przestraszylem sie tych srogich wypowiedzi meznego woja stiga, ale po chwili znalazlem to oto zdjecie...
🔍http://img378.imageshack.us/img378/1381/ssa405707qy.jpg
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz