11-07-2006, 09:34 PM
APOKALIPSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![[Obrazek: nile_logo.jpg]](http://www.metaljudgment.com/images/nile_logo.jpg)
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):The Stig napisał(a):wiem ze chodzi o dział tylko do chuja po co kolejny ? wsytarczy osobny temat w dziale... tworzenie nowego odrebnego działu tylko dodatkowo zamąci forum...
i nie bedziesz w stanie tego rozumem objac?
cheer up
The Stig napisał(a):to jest chyba główny zamysł forumIstnyKurwaRomantyk napisał(a):The Stig napisał(a):wiem ze chodzi o dział tylko do chuja po co kolejny ? wsytarczy osobny temat w dziale... tworzenie nowego odrebnego działu tylko dodatkowo zamąci forum...
i nie bedziesz w stanie tego rozumem objac?
cheer up
a pierdolcie sie - róbta co chceta...
ReTuRn napisał(a):Meta ofkoz ma lepszy album, a jak na arzie sposób rozmowy to totalny ROTFL, nie usłsyzałem ani jednego sensownego argumentu ;>
ReTuRn napisał(a):Będzie inn a gadka, już i Tomash i statex z sensem gadają oczywiście, jak często zrseztąCzyli jak widać można konstuktywnie, czego taki stig nigdy nie pojmie ;>
Cytat:w jakich okolicznościach straciłeś słuch ?
Cytat:Jeśli nie rusza cię RiB to Twoja orientacja seksualna staje sie podejrzana :>
Cytat:Nic specjalnego w nim nie ma, typowa napierdalanka i do tego krótkie utwory
Cytat:Mop to płyta z wkurwiająco czystym brzmieniem i przydługimi nudzacymi kawąłkami
Cytat:RiB to bardzo ważna płyta dla muzyki ekstremalnej, master of puppets żadnej rewolucji nie wniósł
Cytat:Dokladnie. Metallica sie zawsze w koncu przeje. Oczywiscie MOP to swietny album, ale strasznie przestarzaly. RIB zawsze jest swiezy.
The Stig napisał(a):Jeśli nie rusza cię RiB to Twoja orientacja seksualna staje sie podejrzana :>
czytaj wyżej...