• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Forum Epickie...

aXe Rose napisał(a):Na epic-metal założyli mi chuje bana na IP...
Ja mam Steganos Internet Anonym Pro, szczęśliwie się składa, że był w ostatnim KŚ Ekspert.
Odpowiedz

wyjebali mnie jeeee Big Grin jutro zmienie nick i ip ;] i bedzie cacy propably bede NordicWorrior Laughing
Odpowiedz

Az taka radoche Wam to sprawia? Ot takie pytanie.
Odpowiedz

radoche moze nie, takie odprezenie po ciezkim dniu. Ale widac ze nie lubia krytyki co prawda dosc bezposredniej ale zawse krytyki
Odpowiedz

Smiejecie sie, smiejecie.. A na tym forum zdarzaja sie podobne (o ile nie wieksze) przejawy debilizmu..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ha- jestem drugi na liscie wyrzuconych- czuje sie dumny Big Grin teraz mam bana, poza tym groza mi sadem i wiezieniem wiec nie probuje drugi raz szczescia z tymi matolami Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

wyrzucenie mnie z forum Sonaty to bezprzykładny incydent zwykłego chamstwa, gnojstwa, skatoliczenia i... skurwienia, tak, skurwienia! Policze sie z tymi cycami

kto kryl sie za nickiem Herrenvolk ?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

nie wiem czemu, nie mogę się zalogować :? Wieśniaki wymyśliły jakiegoś maila aktywacyjnego, którego do tej pory nie dostałem :?

No po prostu zaorać kurwiów...... Mad
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):nie wiem czemu, nie mogę się zalogować :? Wieśniaki wymyśliły jakiegoś maila aktywacyjnego, którego do tej pory nie dostałem :?

No po prostu zaorać kurwiów...... Mad

ty to miales malo do stracenia, mi wywalili moje przepotezne prowolnorynkowe artykuly, ktore wklepywalem chyba przez pol godziny jeden... Nie wybacze i nie zapomne!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

ROTFL&LOL
Zostałem wyrzucony (ArktikWarrior666) zaraz po rejestracji na pozerskim epicforum, nic jeszcze nie napisałem! Dostałem bana na IP Big Grin
Kurwie totalne! ZAORAĆ!
Odpowiedz

Cytat:ty to miales malo do stracenia, mi wywalili moje przepotezne prowolnorynkowe artykuly, ktore wklepywalem chyba przez pol godziny jeden... Nie wybacze i nie zapomne!

Widzilem dwa takie...
Widzisz KElThuz, nie wszyscy umieja prowadzic rozmowe na poziomie i w akcie tchorzostwa udaja, ze nic sie nie stalo, albo ze rozmowca jest 'inny'.
Jak chca, niech sobei zapuszczaja i dp oraz tkwia w jakichkolwiek pogladach. Jeszcze gorzko zaplacza!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Jeszcze gorzko zaplacza!
To mnie wtedy zawołajcie Smile

edit: dziwne, pousuwane wybiórczo na SA moje stare posty, a pozostawione ogryzki i ich odpowiedzi są obecnie całkiem pozbawione sensu... czyżby rozplenił się wśród mighty załogi przerost szacunku do własnej wartości wielokrotnie ją przewyższający? Tongue
Odpowiedz

Zalogowałem się wreszcie ponownie: Satanicon Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz