- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Świetny zespół, znany wszystkim zapewne za sprawa obecnosci za garami Bostapha(min. Slayer, Exodus).Cenie sobie wszystkie płyty z kontrowersyjnym Green włącznie(choc jednak preferuje te przed).Ciekaw jestem czemu nie znajduje sie w scislym panteonie thrashu, agresywne,raczej techniczne granie na najwyzszym poziomie.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Slyszalem tylko FE i TIF. Technicznie bardzo dobrze (sluchajac ostatniego Exo az ciezko uwierzyc ,ze tak Bostaph kiedys poginal he he he). Wokalista mi z lekka nie pasuje. Dobry zespol (z naciskiem na TIF) ale do onanizacji troche jednak brakuje. U nich chyba Calvert brzdakal na gitarce ?
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Dla mnie swietnie napieprzali. Bostaph juz wtedy odwalal dobra robote (w sumie to znam tylko ich z nim na garach). Wszysto mi tam zawsze jak najbardziej pasowalo. Przeciez TIF to czyste, pieprzone cudo. Kapela byla bardzo dobra, lipa ze nie miala szczescia.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
a co sądzisz o Green?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
"Green" - trudna płyta, mi nie weszła, "Distortion" jest OK, a pierwsze dwie to klasyka thrashu, znakomita muza
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Kurwa wlasnie pisalem sobie tu mini recke o "Green'ie" i kurwa niechcacy zamknalem opere...
Plyta genialna, troche mnie kosztowalo dojscie do takiego wniosku, ale zasluguje na to miano. Jest dziwna i to chyba jest wlasnie takie ciekawe.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dwie pierwsze płyty - POTĘGA!
- Liczba postów:
- 575
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
Slyszalam kilka piosenek tego zespolu na youtube. Ale w niedalekiej przyszlosci zamierzam sobie kupic jakies plyty tego zespolu. Mimo,ze slyszalam tylko 3 piosenki to i tak podbili moje serce. Naprawde,swietny zespol. :!:
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Na poczatek polecam lekture slownika wyrazow bliskoznacznych