• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

FaN sklep z muzyka (phi...)

Zalozylem ten o to topic bo wkurzyl mnie ten sklep wysylkowy. Otoz zamowilem sobie plyte ktora miala byc u mnie w ciagu maksymalnie 28 dni. Czekam juz 3 miesiace a plyty nie ma. Najlepsze jest to ze w mailu napiali mi ze jest szansa ze dostane plyte w drugiej polowie miesiaca(to bylo w czerwcu). Myslalem ze jebne. Taka łacha!!!:/ wydaje sie taka porzadna firma a kurde na jarmarku juz bardziej profesjonalnie handluja...

Interesuje mnie jak wam sie robilo interesy z tym sklepem. Kupowaliscie cos tam? a jezeli macie zamiar to z wlasnego doswiadczenia nie polecam:/

fuck w sumie juz ktos zalozyl podobny:/ za pozno spojrzalem:/ tyle ze tamten jest ogolnie o sklepach wysylkowych, lecz tych dobrych.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Zalozylem ten o to topic bo wkurzyl mnie ten sklep wysylkowy. Otoz zamowilem sobie plyte ktora miala byc u mnie w ciagu maksymalnie 28 dni. Czekam juz 3 miesiace a plyty nie ma. Najlepsze jest to ze w mailu napiali mi ze jest szansa ze dostane plyte w drugiej polowie miesiaca(to bylo w czerwcu). Myslalem ze jebne. Taka łacha!!!:/ wydaje sie taka porzadna firma a kurde na jarmarku juz bardziej profesjonalnie handluja...

Interesuje mnie jak wam sie robilo interesy z tym sklepem. Kupowaliscie cos tam? a jezeli macie zamiar to z wlasnego doswiadczenia nie polecam:/

fuck w sumie juz ktos zalozyl podobny:/ za pozno spojrzalem:/ tyle ze tamten jest ogolnie o sklepach wysylkowych, lecz tych dobrych.
Jednym słowem przekichane;/Masz pecha Sad Ale mi kumpela opowiadała że w tym sklepie tak często Evil or Very Mad
Odpowiedz

Ja jestem z ich usług bardzo zadowolny. Mają takie płyty, jakich nigdzie nie dostałbym w Polsce. Kiedyś zamówiłem płytę zapomnianego, ale rewelacyjnego zespołu (sprzed 7 lat) i przysałli mi w dwa dni, teraz oczekuję na realizację kolejnego zamówienia...
Odpowiedz

nie strasz, wczoraj zamawiałam w nocy i też mi pisze, że maksymalnie 28 dni
Odpowiedz

Pisałęm już o swoich przejściach z www.metalopolis.pl ? no właśnie... jak nie dojdzie w ciągu tych 28 dni(powiedzmy + 7 dni, biorąc poprawkę na poczte), to jak już przyjdzie nie przyjmujcie tego, po prostu... to ich nauczy punktualności, bo za zwroty oni płacą.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

zamawialem tam trzy razy i zawsze bylem zadowolony(no moze poza horrendalnymi cenami Wink ), ja polecam www.mystic.com.pl ;jeszcze mnie nie zawiedli a ceny maja o kilkanascie zlotych mniejsze niz np. na fanie. Tongue
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Drugi albo trzeci rok (nie wiem dokładnie, bo straciłem rachubę czasu) czekam na jedną głupią kasetę...
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Drugi albo trzeci rok (nie wiem dokładnie, bo straciłem rachubę czasu) czekam na jedną głupią kasetę...

witaj w klubie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

dobry jest ? www.mystic.com.pl bo zamowiłem
kasete "EMPEROR - Prometheus: The Disciplines Of Fire And Demise" i płyte "THERION - Live In Midgard" i jestem ciekaw czy tez bede czekał moze z 3 lata Laughing
Odpowiedz

Niestety ale Mystic nie ma Slayera- Show No Mercy Crying or Very Sad
Odpowiedz

Ja powoli tego Fan sklepu zaczynam się bać... Początkowo płyta miała być dostępna do 2 dni (w potwierdzeniu zamówienia też dostałem informację, że realizacja trwać będzie 2 dni + czas przesyłki), dzisiaj patrzę, a tu od 14 do 70 ;/.
Odpowiedz

Niektóre pozycje w katalogu są poprostu na specjalne zamówienie, a gdy już próbują ściągnąć towar to może się okazać, że dana płyta jest np. niedostępna i poszukiwania innego dostawcy zajmują dużo czasu. Pozatym poza wami mają kupę innych klijentów do których muszą dojść przesyłki. Ja jak zamówiłem kiedyś trudno dostępne płyty Ancient Ceremony i Abyssos (termin realizacji 3 miesiące) to po upływie miesiąca okazało się, że wytwórnia Cacophonus Rec. poprostu juz nie istnieje, a ponieważ nie są to popularne zespoły to żadna firma fonograficzna nie przejeła tych wydawnictw. I co mam byc na nich zły, że jakaś firmę szlag trafił?
Wszystkim fanom orginalnej muzyki polecam kupowanie prosto od dystrybutora.Dużo dobrej muzyki można dostać prosto od Mystic za średnią cenę 50 zł (zagraniczne wydawnictwa) lub 30 zł (polskie wydawnictwa). Do zamawiania niedostępnych w mysticu pozycji polecam właśnie Fana chyba, że ktos chce sciagać osobiście przez Amazon lub Plastic Head. Z Metalopolis radze kozystac tylko w przypadku gdy zamawia się płyty przez nich wydawane. Polecam również Pagan Rec. W ich katalogu znajdują sie tylko płyty aktualnie znajdujące się w magazynie, przesyłka błyskawiczna, a ceny płyt niewiarygodnie niskie.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Atreju napisał(a):Drugi albo trzeci rok (nie wiem dokładnie, bo straciłem rachubę czasu) czekam na jedną głupią kasetę...

witaj w klubie Laughing

Taa, ja zamawiałem kilka taśm jakieś 5 lat temu.Rolleyes Sklep z Krakowa, Coma Music Shop, jak sądzę, tak się to to nazywało. Zamówiłem z 6 kaset, przysłali mi dwie i napisali, żebym przy kolejnym zamówieniu odbił sobie pozostałą kwotę. To napisałem, żeby mi przysłali za to inne kasety (nawymieniałem w chuj tytułów, żeby znowu nie było, że nie ma), ale odpowiedzi nie uzyskałem.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Właśnie słyszałem, że dziwne akcje się dzieją w tym sklepie, ja tam kupuję na www.vivid.pl zawsze wszystko ok, tylko trza na płyte czekać tydzień ok. jak pocztą.
bring it on
Odpowiedz

Na fan.pl do tej pory nic nie zamawiałem, ponieważ http://gigant.pl i http://vivid.pl dotychczas mnie nie zawiodły (za to merlin- tak), ale jeśli szukacie rzeczy trudno dostępnych, to polecam rockserwis.pl - mają tam prawie wszystko
Odpowiedz