• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

->Exumer<-

co sądzicie o tym genialnym thrash metalowym zespole z Niemiec? Jak dla mnie pionierzy w tym gatunku, a płyta possessed by fire rozwala na kawałki. Mam nadzieję, że ktoś tu słucha tej odmiany metalu i napiszę coś o tej kapeli.
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):co sądzicie o tym genialnym thrash metalowym zespole z Niemiec? Jak dla mnie pionierzy w tym gatunku, a płyta possessed by fire rozwala na kawałki. Mam nadzieję, że ktoś tu słucha tej odmiany metalu i napiszę coś o tej kapeli.

Trochę zbyt mało płyt nagrali, żeby mówic, że są genialni Confusedhock: .Fakt, possessed by fire jest zajebiste, a RftS jedynie trochę słabsze. ogólnie b. dobry zespół, szkoda, że tak mało materiału nagrali Smile
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

pewnie, że szkoda, ale wolę żeby mieli na koncie tylko te 2 zajebiste wydawnictwa niż mieliby jakieś gówno nagrać. A dla mnie i tak są genialni Big Grin
btw Terrorizer też wydał jedną płytę i też jest genialny Laughing
Odpowiedz

Czad i cudo!!! ich "Possessed by fire" to jeden z moich ulubionych albumów(vinyl of course Big Grin ) akurat oni mogliby się reaktywować, nie miałbym nic przeciwko Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

wokalista z "possessed by fire" - Mem Von Stein - jest na wokalu w amerykanskim sun descends, polecam
http://www.sundescends.com/
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

dołanczm sie do grona wielbicieli Exumer'a zajebista kapela Laughing possessed by fire wymiata taki thrash to to co tygryski lubia najbardziej Angry
Scavenger Of Human Sorrow
Odpowiedz

Scavanger napisał(a):Scavanger of Human Sorrow

Czyj to utwór?
Odpowiedz

no to mnie zgioles tym pytaniem buahahahaha

Mad DEATH Mad
Odpowiedz

Scavanger napisał(a):no to mnie zgioles tym pytaniem buahahahaha

Mad DEATH Mad
Specjalnie wyróżniłem Ci to "a".Death niema takiego utworu.Conajwyżej Scavenger of Human Sorrow.
Odpowiedz

sorry czasłem sie Sad
Odpowiedz

eeee a "Possessed..." wyszedł wogóle na Cd?? bo chwilowo nie dysponuje gramofonem, i przez parę miesięcy ten stan jeszcze potrwa... a kurde mam chęć na tą płytkę Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Wiem, że była reedycja w 2001. Więc pewnie jest na cd Big Grin Ja mam na kasecie, przegrywane z oryginalnej. Z podobnych klimatów polecam Bloodfeast- Kill For Pleasure, Razor- Executioner's Song
Odpowiedz

Jest. Mam brazylijskie wydanie obu albumów. Na inlayu jest fotka z Polski - kolesie trzymają flagę z napisami EXUMER, NASTY SAVAGE, WOLF SPIDER. Big Grin
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

o tak, exumer to jest to!

klasyczny niz najbardziej klasyczny trasz Big GrinBig Grin

a tak btw:

z czym wam sie kojazy partia gitarki w refrenie " fallen saint" ?Big Grin
Odpowiedz

Members of '80s German thrash metal cult EXUMER began negotiating a full-fledged reunion for 2009. The projected reunion includes a new album, re-releases of the band's two albums from the 1980s and a substantial tour.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości