• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

------>>Eskalacja pedalstwa<<-------

statekx napisał(a):lepiej bylo juz zalozyc topic vice versa do tego bo tak to mozna pisac w ch.uj.

Proszę bardzo...

Generalnie,w tym topicu nie chodzi mi tylko o samą muzykę...Pragnąłbym abyscie podali wasze typy kapel ,które nie tylko grają pedalsko (badz tez ich twórczość jest ,,niesmacznie"egzaltowana) ,ale również swoją ,,prezencją"(image,otoczka,liryki itp.) wręcz domagają się nadania im jakże zacnej etykiety ,,GEJOSTWO,ZAORAĆ!".Jak dla mnie w tej kwestii prym wiedzie niepokonana Sonata Arctica i wszystkie ulizane nu-metal-core'owe chłopaczki w dyskotekowych ciuchach.

PS. Podanie Manowar jako swój typ jest równoznaczne z potwierdzeniem swej przynależności do ,,kochających inaczej".I nie inaczej! Wink
Odpowiedz

Ja myślę, że jeszcze HIM ze swoim love metalem
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

No moze na pierwszy rzut Manson - w muzyke juz nie wnikam, ale sami wiecie jak wyglada i jeszcze sam sobie loda ciagnie(widocznie lubi lody)
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

maharet napisał(a):Ja myślę, że jeszcze HIM ze swoim love metalem

Ajuści! Jak mogłem zapomnieć!
Odpowiedz

ND napisał(a):PS. Podanie Manowar jako swój typ jest równoznaczne z potwierdzeniem swej przynależności do ,,kochających inaczej".I nie inaczej!
Wiesz.. nie chce nikogo prowokować, ale Manowar ma naprawdę pedalski image.. . Spójrz na te ich skórzane stroje, gdyby inny zespół prezentował się w czymś takim, to na bank byście go wyśmiali.
p.s I, bynajmniej, nie jestem gejem. ;)
Odpowiedz

Nie uważacie że temat jest conajmniej dziwny ??? Smile

Ps.Też nie jestem gejem.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Mariusz P. napisał(a):Nie uważacie że temat jest bynajmniej dziwny ??? :)
Chciałeś chyba napisać 'conajmniej dziwny' ;) bynajmniej ni chuja nie pasuje do kontekstu ;)
Odpowiedz

crypto-geje najbardziej lubia posadzac o pedalstwo Wink
tak ze zamiast zarzucac innym lepiej pogodzic sie z wlasna natura Laughing
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Mariusz P. napisał(a):Nie uważacie że temat jest bynajmniej dziwny ??? Smile
Chciałeś chyba napisać 'conajmniej dziwny' Wink bynajmniej ni czochowego dziada nie pasuje do kontekstu Wink

Kurde - rzeczywiście nie pasuje....ale tak mi się zdanie sformulowalo.... Sad
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Rhapsody Laughing zdecydowanie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
ND napisał(a):PS. Podanie Manowar jako swój typ jest równoznaczne z potwierdzeniem swej przynależności do ,,kochających inaczej".I nie inaczej!
Wiesz.. nie chce nikogo prowokować, ale Manowar ma naprawdę pedalski image.. . Spójrz na te ich skórzane stroje, gdyby inny zespół prezentował się w czymś takim, to na bank byście go wyśmiali.
p.s I, bynajmniej, nie jestem gejem. Wink

oooo - o to sie rozchodzi.....
a co do najbardziej pedalskich:
Judas Priest - nosz kurwa kawalek "turbo lover" i rob halford mowia same za siebie
ktos powiedzial HIM - dorzuce Heartagram :/
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Cradle Of Filth Laughing
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Cradle Of Filth Laughing

Może robią sobie makijaże( jak prawie wszyscy black), ale Dani jest żonaty i dzieciaty, więc raczej pedziem nie jest!!
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Oj z Kredkami to chyba z leksza przesadziłeś Wink ja tam nie dostrzegłem pedalstwa. Prędzej przerażenie i strach Laughing Big Grin
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Chciałeś chyba napisać 'conajmniej dziwny' Wink bynajmniej ni czochowego dziada nie pasuje do kontekstu Wink

,,Eskalacja pedalstwa" - zespół ,który gra pedalsko i poprzez image/otoczkę/teksty swe pedalstwo wzmacnia(,,eskalacja" - wzmacnianie,zwiększanie czegoś).Wszystko pasuje jak chuy,nie inaczej.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości