Ankieta: Kt - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Emperor/Hordane's Land
0%
0
0%
Wrath of the Tyrant
4.69%
3
4.69%
In the Nightside Eclipse
20.31%
13
20.31%
Reverence EP
1.56%
1
1.56%
Anthems to the Welkin at Dusk
26.56%
17
26.56%
IX Equilibrium
12.50%
8
12.50%
Prometheus [The Discipline of Fire and Demise]
12.50%
8
12.50%
Wszystkie Smile
21.88%
14
21.88%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Emperor

Polubiłem tę kapelę, gdy usłyszałem "In The Nightside Eclipse" hmm... Osobom, którym podoba się Emperor, polecam sięgnąć po dwie pierwsze płyty Limbonic Art.
"Night, oh beloved night, your wisdom floats into my mind
and forms my thoughts of Middle-Earth"
Odpowiedz

emperor kto słocha norweskiego blacka a nie słyszał o emperor nie słocha norweskiego blacka. fani burzum powinni znac chociarz troche ze względu na przynaleznośc samoth'a do organizacji grishnackh'a
Odpowiedz

morgor napisał(a):emperor kto słocha norweskiego blacka a nie słyszał o emperor nie słocha norweskiego blacka. fani burzum powinni znac chociarz troche ze względu na przynaleznośc samoth'a do organizacji grishnackh'a

K.ur.wa o czym on pierdoli?? Confusedhock: Jakieg blacka?Jakiej organizacji Grishnacka do k.ur.wy nędzy??
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

ty chyba nigdy nie czytałeś o Vargu
przeczytaj se , założył instytucje i nazwał siebie count grishnackh debilu należał do niej m. in. samoth z emperor , organizaja ta m. in. paliła kościoły , mało muzyków przyznaje sie dzisiaj do tej organizacji debilu Evil or Very Mad
Odpowiedz

Ty pierdolisz o Black Circle ciołku?? Confusedhock: Buahaha jeśli tak to ty tutaj jesteś debilem, bo tej organizacjii nie założył Varg Laughing Jedyną organizację jaką założy Vikernes jest NHF.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Ty pierdolisz o Black Circle ciołku?? Buahaha jeśli tak to ty tutaj jesteś debilem, bo tej organizacjii nie założył Varg Jedyną organizację jaką założy Vikernes jest NHF.
A to ciekawe... bo słyszałem wypowidziź Vikernesa że BC było jedynie wymysłem Euromyszy...

ANTHEMS... to po prostu geniusz... nie ma tam żadnej słabej piosenki, a wszystkie (bez wyjątku) są wspaniałe. Najbardziej lubię 'The Loss and Curse of Reverence' i 'With Strenght I Burn'
At the bottom of the lake
My two eyes will shine like the stars
At the bottom of the lake
I will see no matter how near or far light
Bathory - The Lake
Odpowiedz

morgor napisał(a):ty chyba nigdy nie czytałeś o Vargu
przeczytaj se , założył instytucje i nazwał siebie count grishnackh debilu należał do niej m. in. samoth z emperor , organizaja ta m. in. paliła kościoły , mało muzyków przyznaje sie dzisiaj do tej organizacji debilu Evil or Very Mad

Ktos mi wczorajszego posta skasowal (bo to pierwszy raz? Angry) wiec produkowal sie nie bede, powiem tylko zes debil i zajmij sie lepiej struganiem figurek z drewna, a nie wypowiedziami na temat black metalu.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

i przyznaje sie do mojego debilstwa Laughing ale strugał nie bede wole drzeć morde pod oknami Big Grin Angry
Odpowiedz

No to jak sie przyznajesz to chociaz wiesz kim jetses. Czas zaczac to zmieniac.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

http://www.metal.net.pl/news.php?id=457

Hmm... ciekawe ...
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Morte napisał(a):http://www.metal.net.pl/news.php?id=457

Hmm... ciekawe ...
To chyba jakaś prowokacja Rolleyes

Jeśli mają grac koncerty to nie mam nic przeciwko. Gorzej jak wejdą do studia i coś zjebią.
Odpowiedz

Tak, trasa koncertowa nie byłaby zła. A sądzę że jeśli kolejne nagrania nie utrzymają poziomu poprzednich to lepiej niech nigdy nie powstaną. "Nie zabija się legendy"
Wink
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości