Ankieta: Kt - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Emperor/Hordane's Land
0%
0
0%
Wrath of the Tyrant
4.69%
3
4.69%
In the Nightside Eclipse
20.31%
13
20.31%
Reverence EP
1.56%
1
1.56%
Anthems to the Welkin at Dusk
26.56%
17
26.56%
IX Equilibrium
12.50%
8
12.50%
Prometheus [The Discipline of Fire and Demise]
12.50%
8
12.50%
Wszystkie Smile
21.88%
14
21.88%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Emperor

DeMoN.|. napisał(a):O Emperor już kiedyś pisałem...

Wszystkie płyty Emperor są kultowe, "ATTWAD" i "ITNE" genialne, wszystkie instrumenty i wokal tworzą niepowtarzalny klimat i ostrość.

Zgadzam sie z tobą w 100%.Te dwie płyty są kultowe jak cholera i jedne z moich ulubionych Smile
Norvegian Black MetalSmile
Odpowiedz

Prometeusz... Reszta to nudne brzeczenie.
Odpowiedz

...powiedział człowiek z zajebistym gustem słuchający Cradle of Filth Laughing
Jeśli dla ciebie "Anthems..." to nudne brzęczenie to możesz już iść zamówić wizytę u laryngologa.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):...powiedział człowiek z zajebistym gustem słuchający Cradle of Filth :lol:
Chlopcze, Cradle of Filth ostatnio wlaczylem dwa miesiace temu ;] (co nie zmienia faktu, ze poza swietnym Prometeuszem Emperor to brzeczenie ;))
Odpowiedz

Rafał napisał(a):Chlopcze, Cradle of Filth ostatnio wlaczylem dwa miesiace temu ;]

Co nie zmienia faktu, że jednak ich słuchasz.

Rafał napisał(a):co nie zmienia faktu, ze poza swietnym Prometeuszem Emperor to brzeczenie Wink)

Co nie zmienia faktu, że jesteś głuchy.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Co nie zmienia faktu, że jesteś głuchy.
Nie wiesz chlopcze, z kim zadzierasz ;]
Odpowiedz

Co za idiotyczna kłótnia... wszystkie płyty Emperor sa na najwyzszym poziomie, co niezmienia faktu, że Prometheus jest najbardziej dojżałym i skomplikowanym albumem. Muzyka na nim zawarta jest trudna w odbiorze, w przeciwieństwie do takiego Anthems, które dość łatwo wszystkim wchodzi Wink
P.s. do Alsvartra : Emperor grał duzo razem z Cradle na poczatku swojej kariery i oba zespoły prezentowały muzyke na równie zajebistym poziomie. To, że teraz Wampiry się skur.iły niedaje Ci prawa do umniejszania wartości całego dorobku zespołu, a tym bardziej oceniania czyjegoś gustu muzycznego po tym, że słucha Cradle.
Odpowiedz

Rafał napisał(a):co nie zmienia faktu, ze poza swietnym Prometeuszem Emperor to brzeczenie Wink)
Don't know whether to laugh or cry...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Ensorcelled by Rhaos - 1:20 (minuta:dwadziescia) gdy uslyszalem ten fragment niemal padlem.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Neth napisał(a):Ensorcelled by Rhaos - 1:20 (minuta:dwadziescia) gdy uslyszalem ten fragment niemal padlem.

w tym momencie do glowy przychodzi mi jedynie skojarzenie z Arcturusem
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):w tym momencie do glowy przychodzi mi jedynie skojarzenie z Arcturusem
A konkretnie z jakim kawałkiem Arcturus?
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
Lech napisał(a):w tym momencie do glowy przychodzi mi jedynie skojarzenie z Arcturusem
A konkretnie z jakim kawałkiem Arcturus?

chodzilo mi raczej o aranzacje muzyczna. konkretny kawalek nie przychodzi mi do glowy
Odpowiedz

Rozumiem. Wiesz nie jeden Arcturus potrafi zachwycić głebią i rozmachem aranżacji(choć jest w tym mistrzem). Jakieś skojażenia z Asperą są jednak słuszne, bo tła syntezatorowe nadają zbliżony klimatWink
Odpowiedz

absolutnie nie mowie o sciaganiu, a jedynie o pewnych podobienstwach w formie. zreszta co tu duzo mowic- Emperor i Arcturus to pierwsza liga Tongue
Odpowiedz

Emperora cenie bardzo,uwielbiam ten zespół.

krótko:
Anthems to the Welkin at Dusk
I hate u lord,forgot I exist,resent your ways that won't be forgived
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości