Ankieta: Kt - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Emperor/Hordane's Land
0%
0
0%
Wrath of the Tyrant
4.69%
3
4.69%
In the Nightside Eclipse
20.31%
13
20.31%
Reverence EP
1.56%
1
1.56%
Anthems to the Welkin at Dusk
26.56%
17
26.56%
IX Equilibrium
12.50%
8
12.50%
Prometheus [The Discipline of Fire and Demise]
12.50%
8
12.50%
Wszystkie Smile
21.88%
14
21.88%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Emperor

Dechri napisał(a):mam małe pytanie do naszego hegemona88, tak więc : jakie kapele według ciebie się nie sprzedały???

O na przyklad Pogrom 1147, Perunwit, Pagan Warrior88, Nuklear Antikrist, Winter Sorrow, Szron i wiele innych.
Odpowiedz

wiesz... nawet taki dresiarz z mojej szkoły wiedział co to jest Darkthrone... czyli jednym (dwoma) słowem- dali dupy Big Grin nom... więc darkthrone już nie jest tru, trza poszukać innego tru zespołu. hmm Zna ktoś jakiś tru zespół którego nikt nie zna (bo jakby ktoś go znał to już by nie był tru)??

Luuudzie... trochę luzu... ja obok burzum słucham np. Nightwisha... i co? pozer pazerny jestem :>
I am false, unTrue metal, and i'am happy with that, so fuck off
Odpowiedz

Darkthrone dali dupy? Wybaczam ci pierdolenie tych glupot, bo sluchasz nihtwisza ktory ci wypral mozg. Nie ma sie wiec czego spodziewac.
Odpowiedz

a przeczytaj ciołku mój post jeszcze raz i spróbuj dojrzeć odrobiny ironi... Evil or Very Mad
Odpowiedz

Nie dostrzegam, jestem zbyt glupi. Prosze o proste wytlumaczenie.
Odpowiedz

heh, mój post, jesli nie zauwarzyłeś, był utrzymany w żartobliwej tonacji... mówiąc że darkthrone dali dupy przez to, że ktoś z poza kręgu metali ich zna, chciałem ukazać głupotę takich "tru grim & nekro" pacanów którzy w ten właśnie sposób oceniają czy zespół sie sprzedał czy nie... hmm kurde, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć :? hmmm darkthrone'a osobiście bardzo lubię. Słuchałem sobie płytki "transilvanian hunger" i ten zespół pierwszy przyszedł mi na myśl... proste... chyba Tongue
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):O na przyklad Pogrom 1147, Perunwit, Pagan Warrior88, Nuklear Antikrist, Winter Sorrow, Szron i wiele innych.

jeeee z pewnością ich członkowie żerują właśnie na takich jak ty bo teraz trendy jest nie być znanym i na tym oni trzepią kasę, cholera to tak ekscentrycznie znać zespoły o których nikt nikdy nie słyszał, których członkowie siedzą w lasach, zbierają borowiki i sprzedają je potem przy ulicach żeby pokazać jacy to biedni są bo im płyty nie idą Tongue
Odpowiedz

Dechri napisał(a):teraz trendy jest nie być znanym i na tym oni trzepią kasę,

Chuja prawda. Np.takie Winter Sorrow wydalo swoja ostatnia plyte "Niszczyciel w Mej Prawicy" w
limicie 20 kopii.

A co do Darkthrone to po Transylvanian Hunger dali dupy i przestali nagrywac coraz bardziej ekstremalne plyty. Nawet Fenriz mowil w wywiadach ze ma ze sprzedarzy plyt drugie tyle co z pensji listonosza - wiec sa komercyjni.
Odpowiedz

Czy w muzyce chodzi o to żeby robic ja dla 20 osob? co to da? te 20 osob bedzie ciebie znalo... pamietalo, a o takim czymś (nie chce mi sie myslec) beda pamietac, nawet jesli wedlug ciebie "sie sprzedali" to ich sprawa, robią to co kochają, biora za to pieniądze... zasłużyli. Więc przestań juz pieprzyc o sprzedawaniu, sprzedawac sie to moze ku**a... ja bym proponowal zakonczyc ten temat, bo do niczego nie prowadzi..

Pozdrowienia od tróóó... buahahahah o_O
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Np.takie Winter Sorrow wydalo swoja ostatnia plyte "Niszczyciel w Mej Prawicy" w
limicie 20 kopii. .

pewnie po dwudziestej popaliło im nagrywarke od tej ekstremalności materiału Smile
Odpowiedz

A dlaczego pominąłeś splicik z Thorns, który wypadł na nim świetnie ?
Emperor to jedna z moich ulubionych kapel i "In The Nighside..." uwazam za wyznacznik gatunku, jakim jest black metal. A kapela dobra, poniewaz łączyła w sobie prostote blacku z pomysłowością Ihsahna - i dobrze jej to wychodziło.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Nightside jest zajebiste, zwłaszcza utwór Inno A Satana.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Mam to tylko na kasecie.
Ale najlepszy czyli Anthems to już cd.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

"Wrath Of The Tyrant",
chociaż "Anthems To The Welkin At Dusk" też daleko w tyle nie zostaje.

nie lubie takich ankiet.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

O Emperor już kiedyś pisałem...

Wszystkie płyty Emperor są kultowe, "ATTWAD" i "ITNE" genialne, wszystkie instrumenty i wokal tworzą niepowtarzalny klimat i ostrość.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości