• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

emocjonujący serial D JAK DUPA

Kto jest fanem wzruszającego serialu D JAK DUPA (znanego jako M jak miłość Rolleyes) ??? Gdy akurat widze jakiś odcinek, to poprostu.... komedia, głupota ale z czegoś człowiek pośmiać się musi... Big Grin
Odpowiedz

Kurwa pół mojej zjebanej klast to ogląda a [potem porównuje wrażenia... Rzygać się chce
Jeszczem tylko brakuje jakiejś lusesity i don alfonsa...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

klasa to kij, u mnie wszystkie nauczycielki ogladaja Confusedhock: Rolleyes
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

najlepsze było "KACHORRA TO JA!" Big Grin
boska Oreiro.. =__=
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):klasa to kij, u mnie wszystkie nauczycielki ogladaja Confusedhock: Rolleyes
A na lekcjach porównują wrażenia z uczniami?
U mnie raz tak było...

PS. to się nadaje do działu wiocha.
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Eeee tam co tam m jak Miłość lepsi są Złotopolscy,albo Moda na sukces,to dopiero wymiata Laughing ,nie zapomnijmy o naszym kochany serialu Plebania Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Eeee tam co tam m jak Miłość lepsi są Złotopolscy,albo Moda na sukces,to dopiero wymiata Laughing ,nie zapomnijmy o naszym kochany serialu Plebania Laughing
Pfff... Co Ty za syf podajesz za przykład? "Na dobre i na złe" - to dopiero serial! Lepsze niz historyjki si-fi! <rzygi>
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Kurwa pół mojej zjebanej klast to ogląda a [potem porównuje wrażenia... Rzygać się chce

Znam ten ból... chociaż ja akurat moją klasę bardzo lubię.
U nas też się zdarzało porównywanie wrażeń z nauczycielkami na lekcji - kiedyś przegadali pół matematyki Big Grin A mnie to tylko cieszyło, bo mogłam sobie spokojnie posłuchać discmana i nikt na to uwagi nie zwrócił Laughing
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

a u mnie w klasie nie wiem dlaczego wszystkie dziewczyny ostry dyżur oglądają... niegdy nie widziałam ani jednego odcinka, ale chyba musi być weeeerrrry pociągający....
Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):a u mnie w klasie nie wiem dlaczego wszystkie dziewczyny ostry dyżur oglądają... niegdy nie widziałam ani jednego odcinka, ale chyba musi być weeeerrrry pociągający....
Interesujący, że tak powiem. Kiedyś oglądałam. A teraz czasem, ale to są powtórki.
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):Kurwa pół mojej zjebanej klast to ogląda a [potem porównuje wrażenia... Rzygać się chce
Jeszczem tylko brakuje jakiejś lusesity i don alfonsa...

Dokładnie u mnie to samo wszyscy się tym podniecają jakby nie wiem co.... ehhhhh co za ludzie
A najgorsze jest to że się każdy pyta każdego czy jakiś serial ogląda a jak ja powiedziałem że nie oglądam żadnego z tych gówien to mi kumple mówią że ciota ze mnie
Dosłownie porażka Sad Sad

Jeden nawet powiedział że jak nie oglądam żadnego serialu to nie jestem godny z nim konwersować Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

Ja się nie znam na serialach.Pamiętam jak koleżanki z klasy pytały sie,czy oglądam Amor Latino,Dziki Księżyc i jeszcze jakieś tam gówno...a ja prosto "a co to jest?" Confusedhock: Szok...jeszcze do dziś pamietam,jak na mnie spojrzały... właśnie tak Mad :? Evil or Very Mad ,ale ja do dziś nie wiem co to jest Crying or Very Sad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):
Valhalla napisał(a):klasa to kij, u mnie wszystkie nauczycielki ogladaja Confusedhock: Rolleyes
A na lekcjach porównują wrażenia z uczniami?
U mnie raz tak było...

PS. to się nadaje do działu wiocha.

Oczywiscie ze porownuja Big Grin szczegolnie pani od religii, angielskiego, de facto moja wychowawczyni, fanka rownie oklepanego Na dobre i na zle i wszystkiego innego po trochu Rolleyes Makabra po prostu, a niby ci co maja studia zrobione to inteligencja sa Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

niestety ci z prywatnych uczelni maja taki poziom ze szkoda gadac
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

eeeeeeee ona panstwowa konczyla, co jej wcale zreszta nie tlumaczy Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości