• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Elvis Deluxe

Elvis Deluxe - Lazy
[Obrazek: m_08932e0d0da3cd1a0ecaa4e7d2f6f1ea.jpg]

independent.pl napisał(a):Nowy album „Lazy" jest... leniwy. 12 utworów, które doskonale oddaja temperament poszczególnych muzyków i nietuzinkowosc ich charakterów. Nieprzewidywalna kreatywnosc w polaczeniu z totalnie zrelakasownym podejsciem do zycia – oto Elvis Deluxe. Troche tutaj wplywów Danziga, troche rock'n'rolla, troche psychodelii, a wszystko w wyraznym stonerowym sosie. To calkiem uspokajajacy miks idealny w goracy dzien i na goracy leb, który wiekszosc z nas posiada. Kolezkowie maja charyzme i maja umiejetnosci i nawet, jezeli robia to na luzie, robia to na powaznie. Od czasu, gdy zaczeli grac, wszystkie ich macierzyste grupy rozpadly sie i tym oto sposobem poboczny projekt stal sie zespolem z prawdziwego zdarzenia. Gdy nowa plyta dotrze do odbiorców, beda chcieli dopasc ich w bardziej realnym czasie i miejscu – lata przyjazni i wspólnego grania uczynil zespól bardzo silnym, jeszcze bardziej glodnym koncertów i przygód. Elvis bedzie toczyl sie dalej, powoli, na relaksie i jezeli staniesz im na drodze... cóz, tocz sie z nimi.

Plytę bedzie mozna kupic bezposrednio u chlopakow z zespolu badz kontaktujac sie z wydawcą Get By Records  (getbyrecords@gmail.com)

http://www.myspace.com/elvisdeluxe

Krótka piłka: płyta niszczy!

Jedna z najlepszych płyt tego roku w Polsce, niezależnie od tego co się jeszcze ukaże.

Sprawdźcie to, bo warto!
Odpowiedz

nie tak dawno organizowaliśmy u nas ich koncert. Zajebiście grają Smile muszę płytkę obadać
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

Przesadzasz, Balzac. Słyszałem tę płytę u mojego kumpla i to raczej nic specjalnego. No, chociaż na warunki takiego typu grania w Polsce, można to nazwać ekstraklasą. Ale ogólnie - średniawo ; ).

Pzdr.
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):No, chociaż na warunki takiego typu grania w Polsce, można to nazwać ekstraklasą.
Pewnie, już pisałem, że
balzac napisał(a):Jedna z najlepszych płyt tego roku w Polsce

KubusPuchatek napisał(a):Ale ogólnie - średniawo ; )
Nie znasz się. Posłuchaj Sunn O))) Big Grin
Odpowiedz

Ale mi chodziło, że przesadzasz z tym tekstem:
Cytat:Krótka piłka: płyta niszczy!
Chyba, że to niszczenie w raczej negatywnym znaczeniu Laughing
Cytat:Nie znasz się. Posłuchaj Sunn O))) Very Happy
Spadaj i idź posłuchać Obiat, ignorancie :>
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):Ale mi chodziło, że przesadzasz z tym tekstem:
może kwestia gustu, może lepiej posłuchać tego w domu, na spokojnie.
Odpowiedz

Możliwe, dam im jeszcze jedną szansę, skoro tak bardzo się tym podjarałeś. Dzisiaj posłucham w domu, na spokojnie. Big Grin

Pzdr.
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bBnemp-qDHE[/youtube]
Odpowiedz

Ma ktoś to na rapidzie ?:>
Odpowiedz