• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ekswokalistka Nightwish na jedynym koncercie w Polsce

Tarja Turunen, była wokalistka goszczącej niedawno w naszym kraju fińskiej grupy Nightwish, wystąpi na solowym koncercie w naszym kraju. Stanie się to w pierwszej połowie maja.

Tarja Turunen zaśpiewa 12 maja w warszawskiej Stodole. Koncert rozpocznie się o godz. 19:30. Ceny biletów są następujące:

w przedsprzedaży: 120 zł
w dniu koncertu: 130 zł
Odpowiedz

stig wskakuj w glany i lec
Odpowiedz

chyba w haftowane półbuty
Odpowiedz

pójdziesz ze mną ?
Odpowiedz

hahahaha ustawiac sie ze mna chcesz? jasne
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):pójdziesz ze mną ?
ustawić sie z tobą kamil? zawsze kurwa, zawsze. weź brata.
Odpowiedz

Żebyś czasami po Starego nie musiał lecieć.
Odpowiedz

no pewnie będę musiał po waszego zadzwonić, żeby was odebrał po koncercie
Odpowiedz

Daruj sobie te smuty.
Odpowiedz

sam sie wpierdoliłeś z tą gadką, cienkim scyzorykiem strugany trzonku od szczerbatych grabi, to teraz nie marudź jak nienaoliwiona kurew
Odpowiedz

Ja się wpierdoliłem, dobre sobie. Trza było mnie w to nie wtrącać pajacu internetowy. A nienaoliwioną kurew to se możesz nazywać swoją starą. I skończ z tym pierdoleniem o ustawkach, bo zaczynasz się powtarzać jak vomitor i nudzisz już mnie tym.
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):a się wpierdoliłem, dobre sobie. Trza było mnie w to nie wtrącać pajacu internetowy.
no jak by nie było jesteś bratem stiga. no chyba że już znowu nie.

Ghost_82 napisał(a):A nienaoliwioną kurew to se możesz nazywać swoją starą
wolę tak mówić do członków twojej rodziny, naprawdę

Ghost_82 napisał(a):I skończ z tym pierdoleniem o ustawkach, bo zaczynasz się powtarzać jak vomitor i nudzisz już mnie tym.
za to ty byłeś zawsze najbardziej pasjonującym i budzącym emocje użytkownikiem forum. poza tym, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek vomitor wspominał coś o ustawkach. chyba ze to był taki wasz mały sekret.

poza tym momencik. gdzie ja coś mowie teraz o ustawkach? twój były brat mnie (albo istmana, ciężko powiedzieć) zapytał czy idę z nim, powiedziałem że zawsze. chyba jakieś wewnętrzne blokady przez ciebie przemawiają, mistrzu gruchy.
Odpowiedz

Książe napisał(a):wolę tak mówić do członków twojej rodziny, naprawdę

Kiepsko, naprawde kiepsko.

Książe napisał(a):za to ty byłeś zawsze najbardziej pasjonującym i budzącym emocje użytkownikiem forum. poza tym, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek vomitor wspominał coś o ustawkach. chyba ze to był taki wasz mały sekret.

Nie, po prostu w przeciwienstwie do ciebie, ja nie pierdole głupot gdzie popadnie. Nie chodziło mi o ustawki Vomitora. On miał swój typ gadki, tak samo ty masz. Cechuje was to, że sie non stop powtarzacie.

Książe napisał(a):poza tym momencik. gdzie ja coś mowie teraz o ustawkach? twój były brat mnie (albo istmana, ciężko powiedzieć) zapytał czy idę z nim, powiedziałem że zawsze. chyba jakieś wewnętrzne blokady przez ciebie przemawiają

A kto zaczął tą całą gadke, jak nie Istny i ty. Oczywiście ty musiałeś wpierdolić swoje trzy grosze o swoich ustawkach. Więc nie pierdol mi tu głupot o blokadach. Blokade to ci stary zakłada co noc, bys mu sie nie wyrywał.

Książe napisał(a):mistrzu gruchy

Chyba mówisz o swym starym, jak cie odwiedza co noc.
Odpowiedz

juz sie nie popłacz, tylko sie szykuj do roboty
Odpowiedz

Crying or Very Sad
Odpowiedz