• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ekstremum mocy

Pora na prawdziwe ekstremum TRVE mocy czyli kultowa w pewnych kregach kapele Detsorgeskalf
obczajcie ich true teledysk i poczujcie MOC http://video.google.com/videoplay?docid=...lack+metal

Mnie najbardziej rozwalil ichni "bebniarz"

Hail & Kill!
Odpowiedz

o fuuuuuuuuck(cik) Rolleyes ..boscy są Laughing Będe miała czym starą straszyć jak mi pożałuje na płytke albo glaniochy Surprised
Odpowiedz

Big GrinBig Grin zajebisci sa najlepszy chyba ten wokalista tłusciutki Big Grin - kiedys byly juz ich jakies teledyski wrzucane w jakims topicu i ja sam umiescilem ich fotki w dziale "najbardziej niszczace foty BM" ale przeba przyznac ze ten teledysk wymiata Laughing
Odpowiedz

\m/Duże Zło \m/

[Obrazek: T0_-1_1013051.jpg]
Odpowiedz

to są jeszcze dzieci. przyjrzyjcie się ich twarzom Laughing ale jaka trv gotka hmmmmmmmmm Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Amy napisał(a):to są jeszcze dzieci. przyjrzyjcie się ich twarzom Laughing

No co Ty nie powiesz?

Faktycznie niszczą Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

nie wszyscy są tutaj tak spostrzegawczy Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

No to normalnie teledysk do "The Call of the Wintermoon" jest przy tym mistrzostwem sztuki filmowej i talentu aktorskiego Laughing co za debile Laughing ale dzieki takim ludziom przynajmniej weselej jest na forum Laughing
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

spellbound napisał(a):do "The Laughing co za debile Laughing ale dzieki takim ludziom przynajmniej weselej jest na forum Laughing
Dokładnie
Odpowiedz

tak apropos, jak juz mowilem gdzies na tym forum byly jakies fragmenty koncertu tego zespolu hmm w jednym radzilbym przyjzec sie co dzieje sie z "kolcami" na naramienniku tego tlusciutkiego wokalisty w momencie gdy drugi koles zaczepia o nie dwukrotnie glowka gryfu gitary Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości