- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Jak się chce żalić to do psychiatry, albo do konfesjonału, pogadać z czarnuchem..
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Lech napisał(a):Neth napisał(a):wszelkiego typu parady, wiece, marsze, fiesty, pikniki, hapeningi nie majace zwiazku z ruchem rycerskim napalmem zalać
ze szczegolnym uwzglednieniem parad rownosci i innego gejostwa
Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Cytat:Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.
Ale tych pro bardziej
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Cytat:Czekaj czekaj, Kaczor wygra wybory to zobaczycie... teraz geje, potem pewnie Żydzi, a potem?! równie dobrze np. długowłosi, nie trzeba być proorokiem żeby się skapnąc że tu nie chodzi o żadnych pedałów, tylko o głosy w najbliższych wyborach. Smutne, że samą "obroną moralności" i zapowiedziami wsadzenia połowy społeczeństwa do pierdla można w tym zasranym kraju zdobyć 26 % poparcia... skoro jest prawo zezwalające na demonstracje to KAŻDY ma do tego prawo, zarówno procesja w Boże Ciało, Młodzież Wszechpolska, Zieloni i nawet najbardziej przegięte cioty. Amen.
I boze cialo (tfu) i mlodziez wszechpolska (tfu) i pedaly (tfu) oraz ich przemarsze to patologia. Zasrany kraj, w ktorym dzieja sie takie rzeczy.
Na pal.
A Kaczor choc palant to za ta akcje ma u mnie plusa
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
LCF napisał(a):Cytat:Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.
Ale tych pro bardziej 
otoz to

niech sie pozamykaja w domach i bawia ze swoimi chloptasiami we wlasnych sypialniach, tylko niech nie wylaza na ulice walczyc o rownosc, bo rownymi nie sa. takie manifestowanie swojej odmiennosci i jednoczesna walka o rownosc i tak wywoluja w spoleczenstwie efekt dokladnie odwrotny od zamierzonego, ale to chyba dobrze
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
LCF napisał(a):Cytat:Na TVN24 pokazywali na żywo jak fruwają jajka, aż miło było popatrzeć. Ale żeby nie było, że stronniczy jestem to uważam, że powinno się spałować wszytskich co tam byli niezależnie od tego czy byli pro, czy antypedalscy.
Ale tych pro bardziej 
Ale ci "anty" to jest młodzież wszechpolska(brrr). Już nie wiem co gorsze.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Wiecie co...moze to zabrzmi dziwnie ale jestem za wszystkim przeciw czemu jest młodzież wszechpolska... W worek na kartofle i utopić nie inaczej!
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Darkness napisał(a):Wiecie co...moze to zabrzmi dziwnie ale jestem za wszystkim przeciw czemu jest młodzież wszechpolska... W worek na kartofle i utopić nie inaczej!
Hehehe... tia... jak ktos to trafnie ujął " Młodzież Wsteczpolska"
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Ogolnie mW nie popieram, ale tu maja duzego plusa za akcje. A tych pro, z JAruga na czele trzeba bylo czolgami rozjechac i bylby swiety spokoj.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
heh jak uslyszalam o tej akcji ze MW chce robic patrole obywatelskie w nocy by pilnowac kosciolow to ogromnie mnie to rozbawilo. skad sie tacy biora to nie wiem
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Po tym, co pedalstwo zrobilo we Francji nikt nie moze byc pewny, co tym pojebom odstrzeli w Polsce :>
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Akle popaczcie kto jest w MW... to 17 - 20 letnie knypy, z pryszczami na ryju, którzy nigdy nie mieli dziewczyny, a że hormony działają to odkryli w sobie "duch narodowy" i walczą z całym światem, jedyny sposób, to zebrać jakąś ekipe, skumać kiedy mają jakieś "akcje" i spuścić im wpierdol, inaczej się nie da. Z chamami trzeba po chamsku. Nie będzie mi jakiś pajac mówił jak mam wyglądać, czego mam słuchac i w co wierzyć... teraz niby szykują jakieś "wykłady dla szkół" o patriotyźmie, no weźcie przestańcie...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Duzo w tym prawdy. MAdrze prawisz, madrze.
Problem jest w tym, ze w Polsce nie ma normalnej, nieoszolomowatej mlodziezowej organizacji; gdzie ida normalni ludzie, majacy na wzgledzie dobro Narodu...