• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dziwne pomysły - nie zawsze normalne ;)

Jałokim napisał(a):jakiej własności publicznej??? Park jest mój! jest NASZ!

twoja to jest tylko... twoja stara! Na utrzymanie parku idą pieniądze z kieszeni wszystkich ludzi pracy z twojej miejscowosci. Czyli nie z twojej kieszeni. Jesteś niszczycielem cudzego mienia.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
Rhonwen napisał(a):hehe moi kumple o typowym męskim poczuciu humoru gdyby wpadli na ten pomysł to usiłowaliby wypalić jeden z atrybutów męskości Big Grin
Mózg ? Wink
bynajmniej Big Grin
Odpowiedz

Szkoda mi takich cwiercintelektow, ktorzy zamiast zajac sie wlasna dupa kreca sie po miescie i uprawiaja taka oto "sztóke".
Odpowiedz

Lepiej se zwal Jałokim...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Odciśnięcie pentagramu na asfalcie jest tak samo szkodliwe jak chodzenie po nim gdy jest rozgrzany od słońca. Nie wiem więc czemuście się tak go uczepili. Może nie jest to cudowny pomysł, ale chyba też nie jakieś znowu wielkie przestępstwo Wink

A historyjka fajna, lubię takie akcje Wink Confusedhock:
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):twoja to jest tylko... twoja stara! Na utrzymanie parku idą pieniądze z kieszeni wszystkich ludzi pracy z twojej miejscowosci. Czyli nie z twojej kieszeni. Jesteś niszczycielem cudzego mienia.
utrzymanie parku ogranicza sie do ścięcia siakiegoś drzewa raz na siakiś czas i opróżnienia koszów na śmieci. Jak jakieś śmieci walają się po całym, parku to nei znikną do póki sam ich nie pozbieram i nie wwale do śmietnika skąd zabiorą je zieloni. Kratery w asfalcie nie słyszłem by komuś kiedykolwiek przeszkadzały, a trawka ma dzięki nim wiecej przestrzeni do życia Wink
sądzę że twoje oburzenie bardziej wynika z tego ze po prostu zwyczajnie mnie nie trawisz :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Zmień ten avatar cwelu!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Zmień ten avatar cwelu!

cmoknij mnie w pompkę :*
chój w moim awatarze przynajmniej jest rysowany, a twój to fota! Oburzajace!
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

hmm historyjka calkiem ciekawa tylko troche glupia i za bardzo bajeczkowata
Jałokim napisał(a):Kratery w asfalcie nie słyszłem by komuś kiedykolwiek przeszkadzały
postaw sie na miejscu kilku babc idacych z kosciola Laughing albo lepiej - biegajacych po parku malych dzieci, ktore nie zauwaza Twojego "dziela" i sobie poskrecaja kostki albo poprzewracaja sie w dolkach - i na kogo bedzie? "kilku dlugowlosych szatanstow" - i pozniej dziwic sie ze metale sa gnebieni Evil or Very Mad
Odpowiedz

Rumian napisał(a):hmm historyjka calkiem ciekawa tylko troche glupia i za bardzo bajeczkowata
Jałokim napisał(a):Kratery w asfalcie nie słyszłem by komuś kiedykolwiek przeszkadzały
postaw sie na miejscu kilku babc idacych z kosciola Laughing albo lepiej - biegajacych po parku malych dzieci, ktore nie zauwaza Twojego "dziela" i sobie poskrecaja kostki albo poprzewracaja sie w dolkach - i na kogo bedzie? "kilku dlugowlosych szatanstow" - i pozniej dziwic sie ze metale sa gnebieni Evil or Very Mad

Neutral te asfaltowe ścieżki są już pewnie starsiejsze ode mnie, wiec na większości powierzchni wręcz sie pokruszyły, a do tego korzenie drzew zdążyły juz dużo ostrzej poprzecinać i pouwypuklać to co możę kiedyś było gładkie. Wymyśl siakiś lepsiejszy argument...
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):jakiej własności publicznej??? Park jest mój! jest NASZ!

Straszne pierdolenie, za takie gadanie powinni wlepiać niezłe grzywny. A za dewastacje (nie mówię akurat o Twoim przypadku, ale jak już przy temacie jestem...) zajebiście niezłe grzywny.

No ale nie będę zgrywał moralizatora, w każdym razie akcja niezła, taka "z dreszczykiem" Wink (jak Was gliniarze ścigali).
Jakby jednak kogoś zawinęli, to by raczej nie było zabawnie...
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

HWDP!
A tak poważnie, to nie powinno sie niszczyć własności publicznej, i choc miło sie czasem zabawić, to jednak czsza znaleźć inny sposób ;p
Wink
Odpowiedz

Ja pierdooleee, niektóre posty w tym temacie niszczą.. Nie ma to jak, każdą pierdołę traktować poważnie... uwielbiam to Big Grin
Rumian napisał(a):biegajacych po parku malych dzieci, ktore nie zauwaza Twojego "dziela" i sobie poskrecaja kostki albo poprzewracaja sie w dolkach - i na kogo bedzie? "kilku dlugowlosych szatanstow" - i pozniej dziwic sie ze metale sa gnebieni Evil or Very Mad
O kuurwa, ty tak na poważnie? Laughing Laughing Laughing
Jałokim prawdziwy z Ciebie przestępca i szemraniec Big Grin
KelThuz: dla mnie niszczeniem mojego pięknego miasta, są plakaty wyborcze PWJKM... GRzYWnY dla kUtaSóW! Big Grin
Odpowiedz

warsadal napisał(a):KelThuz: dla mnie niszczeniem mojego pięknego miasta, są plakaty wyborcze PWJKM...

u mnie takich nie ma, za to czerwone ścierwo jest wszędzie. to jest dopiero niszczenie własności publicznej i prywatnej też!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
warsadal napisał(a):KelThuz: dla mnie niszczeniem mojego pięknego miasta, są plakaty wyborcze PWJKM...

u mnie takich nie ma, za to czerwone ścierwo jest wszędzie. to jest dopiero niszczenie własności publicznej i prywatnej też!
W Poznaniu wygląda to tak:
PiS- 60% całości;
reszta- 40% Smile
I wśród reszty są równiez plakaty PWJKM, a dzisiaj wracając ze szkoły słyszałem okrzyki typu 'jakieś-imie-i-nazwisko, lista 12 blablabla', lecące z megafonu zainstalowanego na VW Garbusie.
Odpowiedz