• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dying Fetus

Słyszał ktos może?? Dla mnie jest to najgenialniejsze z mozliwych połączenie hardcora, deathu i grindu...
Kto nie zna niechaj ino pozna bo i warto poznać...Albumy takie jak Grotesque Impalement, Destroy the Opposition czy Stop at Nothing poprostu niszczą Smile
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Zabawne, akurat chcialem o nich napisac =P

Plyty maja masakryczne, live rowniez, przyznam szczerze ze wokal jest cudowy =D

Szkoda tylko ze mam problem z nabyciem ich plyty/MC w swoim miescie, ale to niedziwne Wink
Odpowiedz

NIE MOGE JEJ Z NIKĄD ZAŁATWIĆ MOJE MACKI NIE SIĘGAJĄ TAK DALEKO W TEN RODZAJ MUZYKI
CP/DP
Odpowiedz

Bo poza ich dwoma ostatnimi albumami, ciężko jest ich dostać w tym kraju ... no chyba, że za 180 zeta na zamówienie Smile ...czasem trzeba sie poswięcić... Smile
Odpowiedz

Lub sciagnac mp3,.. innego wyjscia niestety w tym wypadku nie ma, a nie znac tej kapeli to grzech! =P

EDIT: Polecam kawalek Dying Fetus - [Infatuation With Malevolence Special Edition #13] Kill Your Mother, Rape Your Dog (Live) Embarrassed Big Grin
Odpowiedz

"Kill your mother rape your dog"...rządzi, najlepszy tytuł kawałka w historii metalu!!!
Odpowiedz

heh, a jaki teledysk do tego jest Wink

ogolnie Dying Fetus proponuje nam ochlap miecha, ktorego nie mozna przegapic, takie plyty jak "Destroy The Opposition" czy "Killing On Adrenalline" niszcza totalnie, technika, perfekcja, szybkosc, bezkompromisowosc: te chechy oddaja najpelniej ich muze, wystarczy obejrzec jakies video z koncertu, zeby sie przekonac, ze panowie w kwestiach technicznych zajmuja pewne miejsce w deathmetalowej pierwszej lidze, polecam rowniez blizniaczy zespol Misery Index (wiekszosc jego czlonkow grala wczesniej w DF) muzyka podobna, troche mniej techniczna, jednak nie mniej dobra, na poczatek "Retaliate" (moim subiektywnym zdaniem obok VR - D plyta 2003 roku!)
Odpowiedz

Słyszałem tylko "Destroy The Opposition" i jak na razie mi to wystarczy. Nie moja kategoria.
Life is a Pain in The Neck
Odpowiedz

Krolik napisał(a):najgenialniejsze z mozliwych połączenie hardcora, deathu i grindu...

Z polaczenie hc, srefu i srindu to musi wyjsc na pewno jakis totalny syf.

0/10

Nie inaczej!
Odpowiedz

nie inaczej !!!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości