• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Drum'n'bass :]

Błagam, tylko nie piszcie, że to techno Wink Jak dla mnie na prawdę świetna muza. Ale chyba tylko dla tych, którzy nie są tacy trÓ Wink Smile Kolega mi polecił i wciągnęło mnie na maxa Big Grin Słucha ktoś d'n'b? Co o tym myślicie? A dla tych co nie znają ... Ściągnijcie sobie jakiś secik np. Black Sun Empire i posłuchajcie. Sądzę, że warto Smile
Odpowiedz

hehe, kto by pomyslal ze taki topic tu zagosci Big Grin
jakims strasznym fanem tej muzyki nie jestem (osobiscie wole techno i electro jesli chodzi o te rejony muzyczne) ale zdarzylo mi sie dobrych pare razy swietnie sie bawic na dnb imprezach, bo w domu to raczej nie slucham...
dawka energii bywa naprawde niesamowita a produkcje z np. renagade hardware potrafia ostro przycisnac Smile
ogolnie taki darkside to niezla imprezowa alternatywa dla gabber/hardcore mysle...
...za to bardzo nie lubie takich lekkich rzeczy ala LTJ Bukem.
za bardzo sie na dnb nie znam ale moge z czystym sumieniem polecic wlasnie wytwornie renagade hardware i np. dj Teebee
Odpowiedz

Jeden odważny Wink Z chęcią sprawdzę to co poleciłeś Smile
Odpowiedz

Slabbo sie znam na elektronice, ale chyba DJ Starscream (ten dj z Slipnota) tworzy d'n'b? Bardzo fajnie sie tego slucha.. Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Slabbo sie znam na elektronice, ale chyba DJ Starscream (ten dj z Slipnota) tworzy d'n'b? Bardzo fajnie sie tego slucha.. Smile
Hmm ... Szczerze mówiąc, to nie słyszałam jeszcze co Sid wyprawia poza Slipem Wink Koniecznie muszę tego posłuchać skoro mówisz, że fajne Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości