09-19-2005, 05:04 PM
100% dredloksy
bo moje

bo moje

cale zycie na debecie
Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...
Malina_Filth napisał(a):Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież
Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
Tomash napisał(a):Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
Nie pij tyle
Dżemik napisał(a):Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...
A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?