• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dredy

100% dredloksy Smile
bo moje Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież Smile
Odpowiedz

Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...

A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

jeny klimaciarnia ..
aj
:/
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Malina_Filth napisał(a):Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...Poza tym kobiety w dreadach wyglądają maxnaturalnie, zazwyczaj noszą powyciągane sweterki i ubranka w kolorach ziemi...W jakimś pseudonaukowym brukowcu pisali kiedyś, że lalka Barbie jest kwintesencją kobiecości i ideałem współczesnego piękna... Barbie nie nosi dredów przecież Smile

co trzeci mój post na tym forum zaczyna się skrótem "omfg"...
ale tym razem chyba oszczędze komenta... już wyżej w skrócei napisano o co mi chodzi...
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...
Odpowiedz

Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...

Nie pij tyle Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tongue
aj powialo groza
wyjme maszynke i wzorem jalokima obciacham sie na 3 mm wtedy bede ok .. czy stane sie skingirl?
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Malina_Filth napisał(a):Musi tylko jeśli obnosi się znakiem pentagramu i czernią...

La Vey byl uber tróó i byl lysy Big Grin
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Ale ja lubię popadać w delirium alkoholowe... Emma skoro w dreadach jesteś sobą, to nikt przecież nie wymaga, żebyś zminimalizowała dredziki do 3mmm

Tomash napisał(a):

Nie pij tyle Laughing
Odpowiedz

Ja dredy mam, dredy robie, dredy kocham Tongue
jak ktos chce to sie kontaktowac.. robie raczej w okolicach wlkp ale zdarza sie czasem gdzies mi wywjac.. za 2 tyg. robie dredy w koszalinieSmile) pozdr. all dreadloks Tongue
jestem uzalezniony.... od kobiet...
Odpowiedz

jak sie robi dredy?
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Cytat:Dready są stricte rastafariańskie i jeśli dziewczyna nosi je i za tym stoi jakaś ideologia to ok., ale jeśli nie ma pojęcia o reggae, Babilonie itp. to niech się lepiej dokształci...

A jesli chlopak chce nosic dlugie kudly, to koniecznie musi byc sluchac metalu?

zazwyczaj tak jest ale to nie jest konieczne
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

zeby dready przyrownywac do jakiejs ideologii... ja pierdole. Murzyni from africa tez maja dredopodobne na glowie z zeschnietego gowna. Ich ideologia oparta jest o kozy, modlitwy do piasku i pajacowanie przy ognisku.
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

Big GrinBig GrinBig Grin Laughing Post dnia, nie inaczej!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości