• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dredy

Jałokim napisał(a):tyle gust ilu ludzi, więc nie mam nic przeciwko, ale nie rozumiem waszej niechęci do dredów na kobiecej głowie. Jeśli kobieta jest śliczna to niezależnie od tego co z włosami zrobi, w co się ubierze, to i tak pozostanie piękna i nic jej to uroku nie odbierze

ale uroku może zawsze ubyc Wink
Odpowiedz

Abadon napisał(a):ale uroku może zawsze ubyc Wink
to zależy tylko i wyłacznie od tego jak postrzegasz zmianę, od twojego gustu. Jeśli mi sie ktos zadżebiście podoba to ta osoba musiałaby chyba zmasakrować se twarz, cialo, zeby ten stan rzeczy się zmienił. Schabowy czasem owszem, smakuje lepiej gdy jest porządniej przyprawiony, ale taki na prawde zajebisty schaboszcz nie potrzebuje przypraw, a i z każdą, nawet nie pasującą będzie sie go wpierdalało ze smakiem
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

nie czuje zebym jakis blad popelnila ..
ba
nawet panowie ktorych znam i to wielu spoza tzw."klimatu" mowi ze mi w dredach bardzo dobrze
ba nawet lepiej Smile
takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):nie czuje zebym jakis blad popelnila ..
ba
nawet panowie ktorych znam i to wielu spoza tzw."klimatu" mowi ze mi w dredach bardzo dobrze
ba nawet lepiej Smile
takze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

taaa... Emma to po prostu zajebisty schaboszczach Big Grin
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):taaa... Emma to po prostu zajebisty schaboszczach Big Grin

Nie reklamuj tak intensywnie, bo ktoś ją jeszcze postanowi zjeść! Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

sam bym chętnie ją zjadł Big Grin
Odpowiedz

Akurat tak sie sklada, ze nie widzialem jeszcze baby, co to by dobrze w tym wygladala (rzecz jasna moj gust). Emma dawaj fote to moze wkoncu zmienie zdanie ;P
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

porusze niebo i ziemie znajde aparat i sobie napstrykam cala sesje Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):porusze niebo i ziemie znajde aparat i sobie napstrykam cala sesje Tongue
zuch dziewczyna. czekamy ;]
Odpowiedz

ja widzialam jedną, miala bardzo cienkie dredy naturalnego koloru blond i nie jakos tak byle jak zrobione ale ladnie Wink Ale to tylko ta jedna Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ja widzialam jedną, miala bardzo cienkie dredy naturalnego koloru blond i nie jakos tak byle jak zrobione ale ladnie Wink Ale to tylko ta jedna Big Grin

Ogolnie jestem przeciwnikiem, ale takie sa jeszcze do przemyslenia, oczywiscie jezeli chodzi o dziewczyne.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ja widzialam jedną, miala bardzo cienkie dredy naturalnego koloru blond i nie jakos tak byle jak zrobione ale ladnie Wink Ale to tylko ta jedna Big Grin

Ale i tak kill
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

ja tez mam cienkie
cieniutkie sznuroweczki
Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):ja tez mam cienkie
cieniutkie sznuroweczki
Smile
to to tez sie nazywa dred? ;p
Odpowiedz

Neth napisał(a):
Emma napisał(a):ja tez mam cienkie
cieniutkie sznuroweczki
Smile
to to tez sie nazywa dred? ;p
co kołtun to dred Angry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości