• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Down w Polsce

warszaffka. sie nie dziw..
Odpowiedz

i znowu kurwa warszawa :/... dla Down aż tak sie nie poświęcę ale gdyby grali gdzieś bardziej na południu to chętnie bym się wybrał...
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):warszaffka. sie nie dziw..
Ja rozumiem że Warszawa jest chujowa, ale na czym polega ten kompleks Ślązaków żeby jechać warszawie przy każdej możliwej okazji? to nawet bardziej beznadziejne niż uważanie się przez Warszawiaków za "lepszych" (z jakiegokolwiek absurdalnego powodu)
Odpowiedz

Koncert Down odbędzie się 29 marca w warszawskim klubie Stodoła i rozpocznie się o godz. 19. Bilety są w cenach:

W przedsprzedaży: 120 zł
W dniu koncertu: 130 zł

Występ będzie częścią europejskiego tournée zespołu, podczas którego będzie on promował wydaną w 2007 roku płytę "Over The Under" (trzecią w dorobku). Krążek nagrany został w domowym studiu Phila (Nosferatu's Lair), na bagnach Folsom, natomiast za produkcję ponownie odpowiedzialny był Warren Riker. Już teraz wiadomo, że występ potrwa ponad dwie godziny.
Odpowiedz

Książę napisał(a):
seelenleib napisał(a):warszaffka. sie nie dziw..
Ja rozumiem że Warszawa jest chujowa, ale na czym polega ten kompleks Ślązaków żeby jechać warszawie przy każdej możliwej okazji? to nawet bardziej beznadziejne niż uważanie się przez Warszawiaków za "lepszych" (z jakiegokolwiek absurdalnego powodu)

Nie wiem jak inni, ale w moim przypadku to zwykla osobista niechec jest.
Odpowiedz

Fajna sprawa,na pewno będą jakies kawalki Pantery. Ale nie znam właściwie twórczości Down,no i pewnie w drugiej połowie 2008 będą jeszcze jakieś ciekawsze koncerty.
Odpowiedz

Dobra, bilet już zamówiony. Trochę przesadzili z tą ceną, ale to dla mnie koncert obowiązkowy.
Odpowiedz