- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Macie tu stronkę traktująca o czasach, kiedy rodziła sie muzyka havy i thrash w Polsce. Ciekawe zdjęcia, opisy imprez i tego, co znaczyło "być metalem" w tamtym okresie, hehehe. Teraz już tego nie ma ( chociaż dwaj moi kumple nadal nosza katany z ekranami i pełne naszywek, a pod to ramoneski ). W każdym razie, jak nie jestem maniakiem havy i thrashu, tak chciałbym móc cofnąć się w czasie i posłuchać Wilczego Pająka na metalanii '87.
🔍www.dorosledzieci.republika.pl
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
dzieki za linka, moze sie okazac calkiem ciekawa ta strona.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Zawsze pozostają płyty z metalmanii 87', i składanki z metalmanii 88' i 89', bootlegi z Jarocina czy sthash'ydła. A Hammer i Stos grają dalej, podobnie jak Kreon. Z tego co wiem ma wyjść nagrana w Polsce koncertówka Atomkraft, ukazała się teżpłyta Bulldozer'a nagrana w Zabrzu, chyba w 89 roku.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
idź na bazar, może dorwiesz je na winylach - kumpel zdobył "Hordę Goga" Dragona właśnie w ten sposób
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Spoko strona, nawet jest wzmianka o Traumie.
- Liczba postów:
- 222
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Wreszcie jakaś pożądna strona o tych starych ,zapomnianych kapelach. Większość młodych metali pewnie nawet nie wie ,że takie kiedyś istniały.
Sam bym ich nie znał ,gdybym nie miał w domu paru składanek chujowej jakości po starszym bracie.
- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Abadon napisał(a):Nie inaczej!!
Ano, dopadała cię przed sklepem muzycznym wataha "starych wyjadaczy" i jeśli nie znałes śpiewająco całej dyskografi którejś z ówczesnych kultowych kapel, dostawałeś w pierdol, zabierali ci koszulkę, albo ramonę, etc.
No mercy for posers, hahaha !
A teraz co ? Podchodzi do mnie gnojek, fan lumpa z beskid, i chce pić moją wódkę "bo on tez słucha metalu"...
Smutne to i pyszne jak mawia Generał Nomad.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch