• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DeMoN.|. napisał(a):
hEx napisał(a): Doda Doda zrób nam ... Mr. Green
współczuje ci...

a ja jej :/, może i ma IQ wysokie ale nie widać tego po niej...

Popieram te wypowiedź.
Laughing

huuuuuraaaaa, moja ulubiona doda jest w najnowszym CKMie Smile Rolleyes

wilk_fenriz napisał(a):huuuuuraaaaa, moja ulubiona doda jest w najnowszym CKMie Smile Rolleyes
Arrrrgh, będę walił konia przez 7 dni bez przerwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Arghhh ja nawet przez 8, 24 h na dobę!!!
[Obrazek: logo.jpg]

Ona przecież już dawno była!!

albo i nie?!hmmm...I tak wolę Carmen ElektręBig Grin

Dzem: Edytuj posty..
Death awaits you...BANISH!!

Sztucznie wygląda na tych zdjęciach, troche za bardzo ją pojechali komputerowo Laughing

Vergilius napisał(a):Może Wiśniewskiego i Mandaryne..Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Fuck 'em all Laughing
Właśnie miałem na myśli mandaryne Big Grin ale nie chciało mi się zakładać, może ktoś założy :> ??? a no i nie od dziś wiadomo, że CKM to pismo dla debili, takich po 30 - to żenujące, że zależy im tylko na zdjęciach ;] powiedzcie mi po co mam kurwa oglądać jej sztuczne cycki na wystawie sklepowej, komu to potrzebne ??? Idea
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]

Big Grin Big Grin Big Grin Czuje się DUMNY, pojechałem dziwke na jej księdze gości Smile oto link Big Grin http://www.virgin.net.pl/index.php?akcja...start=1260 Jaaaazda 8) 8) 8) troche mi ocenzurowali słownictwo bo tam miało być"gówno" a nie ma .... oj Doda
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...

Ładnie ją podsumowałeś.Niech czyta to cała Polska.
Laughing

ja tez sie dopisalem, mam nadzieje ze cala Polska to widzi Big Grin

Też się dopisałem Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]

a mi sie wydaje ze szacowne forum powoli przesadza Big Grin

aXe Rose napisał(a):Też się dopisałem Tongue
Big Grin Masz u mnie browca za wpisik Smilea looknijcie na to co za LIZANIE DUPY - cytat z ksiegi nieurodzaju dody " Byłam Wink Doda - jesteś świetna, trzymaj tak dalej. Nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętasz..
www.virgin.republika.pl , przypominasz sobie? " BUhehehe dalej pisałą SHAKIRA "Doda jesteś extra.odlotowe piosenki,odlotowe sukienki.Jesteś niezwykła Królewna tak jak z bajki
Doda i Książe żyli długo i szczęśliwie" Angry
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...

wpisałem się, ale jeszcze pewnie go czytają... pokopałem jej trochę dupę... Smile
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości