01-06-2010, 08:33 PM
Zoltan napisał(a):ps. naprawdęhahahahaha no i jak nie lubic tego forum
Zoltan napisał(a):ps. naprawdęhahahahaha no i jak nie lubic tego forum
Książę napisał(a):A tak a propos spraw forum, to w związku z jego - na razie in spe - drugą młodością, proponuję zmienić ten przedpotopowy banner tytułowy z poprzedniej dekadyCo racja, to racja. W ogóle, należałoby odmienić cały layout tego nędznego forum. Pytanie do Ciebie, jako grafika - czy dałbyś radę coś wykombinować - przynajmniej odnośnie projektu samego heada? Bo ze mnie to grafik raczej dosyć przeciętny, nie chcę żeby było gorzej niż jest, hehe.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):hahahahaha no i jak nie lubic tego forumUzasadnij albo wezwij swojego napinacza niech odpali jakieś pociski za ciebie.
nosferatu napisał(a):Co racja, to racja. W ogóle, należałoby odmienić cały layout tego nędznego forum. Pytanie do Ciebie, jako grafika - czy dałbyś radę coś wykombinować - przynajmniej odnośnie projektu samego heada? Bo ze mnie to grafik raczej dosyć przeciętny, nie chcę żeby było gorzej niż jest, hehe.Ten chłop siedzi w grafice od lat. Jak zrobi coś z jajem to popieram wniosek
Nosferatu napisał(a):Co racja, to racja. W ogóle, należałoby odmienić cały layout tego nędznego forum. Pytanie do Ciebie, jako grafika - czy dałbyś radę coś wykombinować - przynajmniej odnośnie projektu samego heada? Bo ze mnie to grafik raczej dosyć przeciętny, nie chcę żeby było gorzej niż jest, hehe.Nie no coś mogę na prędkości bez fajerwerków ulepić tak żeby odzwierciedlało klimat jaki przez lata tu został wypracowany, ostatecznie sentyment mam. Jak coś sklecę, to dam znać na pm, tylko pytanie - czy trzymamy się tego starego schematu kolorystycznego tj czerń+czerwień?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):na forum jest burdel