- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Slayerd napisał(a):Hassi napisał(a):poprzednia wokalistka byla znacznie lepsza i na dodatek ladniejsza
co widać na załączonym obrazku, ale pod względem wyglądu daje radę
Ano, ale piszczy jak ta z WT.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
nightwish nigdy nie dawał rady
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
E... ktoś mi powie czemu usunięto moj post , przecie był na temat ,czo sie stało ?
Może dlatego ,że w sumie nawet pewne fragmenty utworu Najtłisz pochwaliłem

.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Hmm :> Ten Nightwish bardzo zbliżył sie do popu. Nawet ta babka ma ruchy jak te laski w popowych pioseneczkach. Takie od biedy do posłuchania w radiu.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Nie znam sie na takiej chujowej muzyce, ale tak se ogladalem ich najnowszy klip na 4fun i se myśle ze ta nowa wokalistka jest lepsza od tej całej Tarjii.
Ta Tarja to tylko na kase leciała,taka zadufana w sobie była i w ogóle taka zmanierowana, operetka zajebana. Niech sie wypcha z tymi operowymi zaśpiewami, myślała że jest ikoną jakąś a to zwykłe pozerstwo.
papa dance > opera
Najtłisz nigdy nie bedzie fajnym zespolem, ale ta nowa wokalistka jest lepsza, dodała świeżości i dynamiki rockowej a nie szpanerskich zaśpiewów. Ma fajniejszy głos, maniere i jak dla mnie to nawet i lepiej wygląda. Głos Tarji na dłuższą mete jest po prostu wkurwiający
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 684
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
1
o dupe roztrzaść tego najtłisza. nowa czy stara wokalistka co to za róznica jaki i tak hujnia to jest. tyle w temacie.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Prisca jako moderator odwala chujową robotę. Wyluzuj cycki.
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Ktoś musi być tą wredną suką.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 153
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ta nowa wokalistak wygąda i rusza się jak typowa popowa kurwa. Jej głos jest istniekurwairytujący. Głos Tarji był o 3 chuje lepszy i tyle.
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
spoko, tylko że mi się dźwięk w kompie spierniczył..;/
"..zaniemogły ze strachu, zagoniły się w szaleństwie, myśli złożone, marzenia bezsenne.. Lekko pozacierały się, granice między dobrem a złem..w każdą stronę, rozbiegły się znaki jak psy...."