• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Djembe

No dobra a więc czy ktoś wie co to jest, jak się tym obsługiwać i jak o brzmi??? Mam nadzieję, że znajdą się tu takie osoby Smile Od jakiegoś czasu gram na tym jakże ciekawym instrumencie i staram się rozwijać cały czas moje umiejetności. A więc bebniarze łączmy się. Jeśli macie jakieś problemy z bebnem czy rady dotyczące gry, piszcie ( o ile znajdzie się tu ktoś jeszcze kto gra Confusedhock: )
"Other bands play
ManOwaR KILL!!!"
Odpowiedz

Ja też mam djembusie już od roku, jednak nie uwazam się za mistrza grania Smile Po prostu jest mało stron dotyczących nauki grania na tym wspaniałym instrumencie, a samodzielne brzdękolenie nie na wiele się zdaje. Jak znajdziecie jakieś ciekawe stronki na ten temat to proszę dać znać - przyda się każda informacja
Odpowiedz

ja gram na Djembe... od niedawna przyjaciele sprawili mi wkoncu wlasna.. i kocham ja z kazdym dniem coraz bardziej..
jestem uzalezniony.... od kobiet...
Odpowiedz

Djembe - a co wy z jakiegos plemienia kurwa jestescie? Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Perkusja dla ubogich. http://pl.wikipedia.org/wiki/Djembe
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Perkusja dla ubogich. http://pl.wikipedia.org/wiki/Djembe

untrv
Odpowiedz

Wspaniały instrument? Rolleyes Dżizas, to już nie lepiej wziąć garnek i udawać, że się gra?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Wspaniały instrument? Rolleyes Dżizas, to już nie lepiej wziąć garnek i udawać, że się gra?
Wyjdź.
Odpowiedz

Prawda w oczy kole? ;p To dzembe mi sie kojarzy ze smierdzacymi hipisami i w ogole calym tym ekologiczno-peacowym syfem, wiec zaorac.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Djembe jest świetna... Taki klimacik tworzy... A co do nauki gry to strony z poradami itp. to głupota... To instrument dla ludzi z poczuciem rytmu i wyomraźnia muzyczna...tego nie da sie wykuć na pamięć...
Odpowiedz

dobre dla hipisów i zbuntowanych piętnastoletnich budasów na łutstoku Wink
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

antidjembe trv metaluchy = banda chuja
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

banda chuja = twoja stara
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

chuj ci między cyce pedale bez ości
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]