- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Nic dodać, nic ująć. Obok wymienionych wspomniałbym jeszcze o balladzie "Your Latest Trick".
- Liczba postów:
- 360
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
"moze troche zalatuja wiocha"
"ale nie powiecie mi ze nie wywiercily wam w mozgu dziury kawalki"
Hmmm co?! Wiocha, dziura w mózgu, może i tak, ale nie w Dire Straits!
Coś widzę, że wszyscy zaczynają muzyczną podróż od ojca puszczającego kawałki Dire, hm... jakaś tendencja?
Legenda, znam tylko z Brothers in Arms, cóż, kiedyś odrobię bo mam w posiadaniu kilka oryginałów, między innymi Alchemy!
Pozdrawiam.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jee tam - równie dobrze mozna powiedzieć że ktoś podróżuje do dziadka puszczającego Ummagumme Floydów lub pradziadka puszczającego nie-do-zajebania Hound Dog Elvisa 8)
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Mówiąc szczerze nigdy nie miałem okazji przesłuchania jakiegoś całego albumu, zatrzymałem się na etapie wymienionego "Sultans Of Swing" - bądź co bądź świetnego kawałka.
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
A nikt nie wspomnial o "Walk of Life"

. Pierwszy kawałek Dire Straits, który w życiu usłyszałem, a jeszcze nie wiedziałem o istnieniu tego zespołu
Słuchałem ich już dawno temu, ale na dobre się zainteresowałem, gdy zauważyłem w "Chrzście Ognia" Sapkowskiego drugą zwrotkę "Brothers in Arms". Zespół wielki, do któego często się wraca, by odpocząć od mocniejszego uderzenia
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Kamael napisał(a):Mówiąc szczerze nigdy nie miałem okazji przesłuchania jakiegoś całego albumu, zatrzymałem się na etapie wymienionego "Sultans Of Swing" - bądź co bądź świetnego kawałka.
Napraw to

Co do zespolu, to slucham od najmlodszych lat, zarazila mnie matka z ojcem, a nieco pozniej mojego brata. Jak mialam z 5 lat kupilam sobie 1sza kasete, ich kasete i 2 inne Genesis

Mam w domu kasety, plyty i winyle

Cudowna muzyka
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Naprawię, nie martw się ; ). Postaram się w najbliższym czasie ukraść coś z ich dyskografii mojemu kumplowi.
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Brothers In Arms - King Of The Ballads
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków: