• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dido

A mnie sie ta muzyka podobaSmile Wokalistka bardzo ładnie spiewa.Mimo ze to pop bije na głowe wszystkie avrilki,britnejki itd.
Odpowiedz

No Angel to geniusz, kvlt i jedna z lepszych plyt 2001 roku.. Ta druga plyta niestety juz mi nie lezy zupelnie..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Nie do końca pop. Jej muzyka zachacza stylistycznie o downtempo, chociaż faktycznie nie brakuje popowych elementów. Bardzo dobra muzyka, ale nie najlepsza Wink
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):No Angel to geniusz, kvlt i jedna z lepszych plyt 2001 roku.. Ta druga plyta niestety juz mi nie lezy zupelnie..

Jak pisałem posta to tak sobie własnie myslalem ze sie wpiszesz Big Grin Mnie sie "Life for.." podoba stylistycznie bardzo podobnie do No Angel.
Odpowiedz

Tak! Dido to fajna laska która ładnie śpiewa. Jej płyty są takie lekkie i miłe w słuchaniu. Dobre do wyciszenia się.
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Niestety pani DILDO jest nieco zbyt rozreklamowana... Jak słyszysz piosenkę w radiu po raz 70 tego samego dnia, to zaczynasz mieć jej dość.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

A kto ogladał ja na Live8? Mnie sie bardzo podobał jej wystep. Jak zwykle oczarowala mnie swoja naturalnascia to byl jeden z lepszych wystepow tego koncertu.
Odpowiedz

Amy napisał(a):Tak! Dido to fajna laska która ładnie śpiewa. Jej płyty są takie lekkie i miłe w słuchaniu. Dobre do wyciszenia się.

Przeciez ona jest brzydka jak kupa.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Przeciez ona jest brzydka jak kupa.

GIN!!!

[Obrazek: dido_lifeforrent.jpg]
Odpowiedz

O fuck ja myslalem ze Dido to ona [Obrazek: mj.jpg]
Odpowiedz

^ jej brat przyrodni czy cos takiego Surprised
Ja tam lubie tylko Thank you Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):GIN!!!

Osobiście wole wódke. Gin jest dla pedałów.
Odpowiedz

ej Tongue Gin z tonikiem + cytrynka i lod(jancio wodnik ostatnie starcie) jest zajebisty Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Vodka nie jest zła mozemy sie kiedys napic. Ale nie o tym jest topic Smile
Odpowiedz

Tworczosc Dido znam jedynie z singli ktore lecialy w roznych stacjach muzycznych no i ofkorz z duetu z Eminemem(ktory ja niezle rozreklamowal).Po plyty nie siegnelem bo te single mi sie w ogole nie spodobaly.No ale gdyby ktos mi dal jej plytke to chetnie bym przesluchal, moze cos ciekawego bym znalazl.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości