04-04-2005, 12:06 PM
Dickinson (solo)
04-04-2005, 12:59 PM
o fajnie
w sumie to wole ostatnie solowe dokonania Bruce'a niż niektóre płyty Maiden(np. Virtual czy no praying) wg mnie mają taki troszke bardziej rock'n'rollowy klimat, tego na pierwszy rzut ucha może nie słychać, ale wiem co pisze
w sumie jest dobrze, bo mamy i maiden i Dickinsona solo
PS: Demon, co się tak bawisz w serwis informacyjny
(w sumie bardzo dobrze...)

PS: Demon, co się tak bawisz w serwis informacyjny

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
04-04-2005, 01:09 PM
a co to za problem wrzucić kilka linków na forum

04-04-2005, 07:56 PM
Tomash napisał(a):o fajniew sumie to wole ostatnie solowe dokonania Bruce'a niż niektóre płyty Maiden(np. Virtual czy no praying) wg mnie mają taki troszke bardziej rock'n'rollowy klimat, tego na pierwszy rzut ucha może nie słychać, ale wiem co pisze
w sumie jest dobrze, bo mamy i maiden i Dickinsona solo
![]()
PS: Demon, co się tak bawisz w serwis informacyjny(w sumie bardzo dobrze...)
Pfff... Dickinson solo nagrał dwie płyty(AoB I TchW) które detronizują wszystkie dokonania IM od czasów powerslave.
04-06-2005, 07:29 PM
tworczos dyniaka solo jest o wiele bardziej wartosciowa niz maiden... dla mnie The Chemical Wedding to plyta rewelacyjne, do ktorej poziomu maiden nigdy nie doroslo... no ale coz... dyniak wrocil i jakby stracil wene bo i BNW iDOD to plyty przecietne, serwujace to samo, co zawsze, tylko z innymi przyprawami.
04-29-2005, 08:22 AM
Cytat:Dickinson solo nagrał dwie płyty(AoB I TchW) które detronizują wszystkie dokonania IM od czasów powerslave.
potwierdzam
04-29-2005, 01:04 PM
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
04-29-2005, 01:08 PM
Tomash napisał(a):Dwa nowe kawałki Bruce'a do przesłuchania:zajebiste
http://www.electricartists.com/brucedick...ssets.html
04-29-2005, 01:33 PM
Przeca te dwa wałki są lepsze niż całe "Dance of death"
czad
mam nadzieje że cały LP będzie na tym poziomie

05-26-2005, 05:41 PM
Niewiem panowie czy temat niejest przestarzały, ja bym go proponował usunąć, bo Tyranny of Souls, mamy już na rynku.
4 zasada dynamiki niutona: Ciało rzucone na łoże traci na oporze.
06-08-2005, 12:53 PM
Nie wiem czy ktoś słyszał kawałek Bruce'a pt. "No Lies"... wg mnie to kompromitacja... Bruce ma bardzo rozbierzne utwory.... na Tears of the dragon chce mi się płakać ze wzruszenia, a na No Lies wymiotować... dażę szacunkiem bruce'a, ale ostatnio coraz bardziej mi się podoba taki odmienny styl Maidenów z Blazem na wokalu... np Como Estais Amigos albo Educated Fool...
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
aXe Rose
myśl przewodnia roku
aXe Rose
myśl przewodnia roku

« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości