- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Szczerze mówiac, nie znam za dobrze, słysząłam jedynie 'nielegalny zabójca czasu' czy cos takiego ;]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
buubi napisał(a):Czy mogłabyś (ewentualnie ktoś) napisać jaki jest tytuł tej składanki ? Czy to jest oficjalne wydawnictwo Dezertera ?
Z góry dziex 
jedyna oficjalna (czyt. legalna) "składanka" (o ile idzie tak to nazwać ;P

) jaką wydał dezerter to "Historia", taka miodna koncertówka, katusze dla melomanów, jednym słowem PUNK
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 99
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
A niewiecie moze jak nazywa sie song Dezertera w ktorym z poczatku jest riff Smoke on the water??Swietny kawalek swoja droga
"POjebane wszystko dookola"
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
TooLfan napisał(a):A niewiecie moze jak nazywa sie song Dezertera w ktorym z poczatku jest riff Smoke on the water??Swietny kawalek swoja droga
"POjebane wszystko dookola"
"Pojeby", boidajże z "Decydujacego starcia" to jest
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie, to był chyba "wschodni front" z tejże płyty. Kurde pożyczyłem 2 lata temu ta płytkę i do dzisiaj jej nie mam :/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):Nie, to był chyba "wschodni front" z tejże płyty. Kurde pożyczyłem 2 lata temu ta płytkę i do dzisiaj jej nie mam :/
oj nie, nie, nie... to na 100% nie był "wschodni front"
to mniej więcej tak leciało:
pojebane wszystko dookoła, przejebane wszędzie dookoła. Słysze rozpaczliwy krzyk, to ludzkość o pomoc woła. Nie moge w to uwierzyć, ale to już się stało faktem, kolejna chora wojna, pojeby rządzą światem. Świat oszalał i co z tego? Świat oszalał, to nic nowego. Nie moge milczeć, nei moge krzyczeć, mądre słowo chciałbym usłyszeć.
chyba to "pojeby" tytuł był
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Wg. mnie to utwor "Nikt nie mówił, że będzie lekko" z plyty "Decydujące Starcie" ;)
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Acrid napisał(a):Wg. mnie to utwor "Nikt nie mówił, że będzie lekko" z plyty "Decydujące Starcie" 
nie wiem czy jaja se robisz zeby namieszac, bo to również na 100% nie była ta piesna ;P

Nie jestem do końca pewien czy tytuł piosenki, o którą się zapytano brzmiał "Pojeby", ale "Nikt nie mówił żę będzie lekko" leciało zupelnie inaczej. piesna o której piszesz zaczyna się "Rodzimy się i umieramy, powstajemy i upadamy, czaewsem czujemy się przegrani, a zaraz potem zwycieżamy (...)"
Moje kasety dezeusza też zimują u kumpeli więc nie moge sprawdzić, ale widze że w swoim zbiorze mp3 właśnie "Pojeby" zwie sie ta piesna