• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dezerter

tada .. co myslcie o dezerterze .. dla mnie tekstowo sa super ...a muzycznie ...mialam bardzo bardzo dlugo zahamowania ale wlansie wpadla w moje rence skladanka z ich kawalkami i niekotre rozkladaja na lopatki
moze na stare lata emma sie przekona ....zobaczymy Smile
a co wy myslcie ?
cale zycie na debecie
Odpowiedz

moje odczucia sa podobne:) teksty zawsze mi się podobały, ale do muzyki przekonałam się niedawno, wcześniej jakoś mi nie podchodziła.
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
Odpowiedz

a ja uwielbiam dezerteraSmileSmileSmile.... poprostu uwielbiam. zarowno teksty jak i muzyka baaardzo mi odpowiadają Big Grin
"... a my jesteśmy tu, jak kwiaty na śmietniku..."
Odpowiedz

Zajebiści są Big Grin Teksty fajne, muza też i w ogóle wymiatają Smile
Odpowiedz

'Plonie Warszawa
Warszawa sie wykrwawia
Ucieka w panice skorumpowany rzad'

Co to za utwor?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

http://www.teksty.org/d/dezerter/
Miłego czytania Laughing Wink
Odpowiedz

Pearl napisał(a):http://www.teksty.org/d/dezerter/

Przeciez u góry jest wyszukiwarka i można szukać na podstawie fragmentu tekstu...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
Pearl napisał(a):http://www.teksty.org/d/dezerter/

Przeciez u góry jest wyszukiwarka i można szukać na podstawie fragmentu tekstu...
Jakoś się nie znalazło Rolleyes Uwierz, ja jeszcze potrafię myśleć Laughing
Odpowiedz

lubie lubie Big Grin
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):'Plonie Warszawa
Warszawa sie wykrwawia
Ucieka w panice skorumpowany rzad'

Co to za utwor?
wschodni front ... znalazl sie na mojej magicznej plycie ale jakis wybitny jak dla mnie nie jest
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Dzieki.. ;] Nie lubie punku, Dezertera nie daze szczegolna sympatia, ale ten kawalek uslyszalem kilka lat temu i mi sie spodobal.. Jak widac zapamietalem nawet slowa refrenu.. Smile Jestem boski.. Big Grin
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

prosze ..
co kto lubi
swoja droga totalna destrukcja lepsza
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Dzieki.. ;] Nie lubie punku, Dezertera nie daze szczegolna sympatia, ale ten kawalek uslyszalem kilka lat temu i mi sie spodobal.. Jak widac zapamietalem nawet slowa refrenu.. Smile Jestem boski.. Big Grin
A ja punk bardzo lubię, ale Dezerter ani tekstowo, ani muzycznie do mnie nie trafia... Nie wiem, nie potrafię jakoś się przekonać do tego zespołu.
Odpowiedz

Niektore kawalki Dezertera ujda w tloku, ale nie jestem jakims wielkim fanem. Pierwsza plyta ktora poznalem, bylo "Ile Procent Duszy?" z tytulowym, miazdzycm, jak dla mnie, kawalkiem.

Mam niemile wspomnienia co do ich koncertow, dolozylem sie kiedys kolezance, a ona na koncercie upadla,.. konczac na wstrzasie mozgu ;) Dobrze, ze winy na mnie nie zwalila ;DD
Odpowiedz

Jestem nowa =] ale nie w temacie... a co do tematu od razu skomentuje... Dezerter jest najlepszy... Mają treściwe teksty jak na polski p/r =P i dosyć dobzre grają... Big Grin
Suck my kiss
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości