• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debilne Reklamy

najgorsze saa wlasnie niespelnione ambicje rodzicow przelewane na dzieci Mad tylko krzywdza dziciaka Mad
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Tomash napisał(a):A tu dla odmiany całkiem niezła reklama:

http://love.gg/honda-ad-300k.swf
ano w tv to widzialam Wink takie tam nudnawe no Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Hehehe albo reklama Pepsi z britnejką i enrikiem -_-
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

taa i pink i ta z destins child
Odpowiedz

Hethell napisał(a):najgorsze saa wlasnie niespelnione ambicje rodzicow przelewane na dzieci Mad tylko krzywdza dziciaka Mad
Takie zwykle prowadzą do jednego z najczęściej popełnianych błędów rodzicielskich, jakim jest najprościej mówiąc, zaborcza nadopiekuńczość. Z tej pozornie niewinnej wady relacji rodzinnych zadziwiająco często wykwita syndrom presuicydalny w czasie dojrzewania dziecka - efekt zbieranej przez lata bezradnej agresji. Jedynym wyjściem na uniknięcie poważnych problemów ze sobą jest uświadomienie sobie wroga i niszczenie JEGO zamiast SIEBIE.
Cytat:Hehehe albo reklama Pepsi z britnejką i enrikiem -_-
Już sam widok tych dwóch imion budzi we mnie wolę exterminacji.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Reklamy powinny zachęcać , ale jest wprost przeciwnie.....
Odpowiedz

A była taka reklama z psem , który wlazł na stół i dobierał sie do szyneczki , apotem pancio mył pod kranem.......przyznam , że to nawet fajne było ....
Odpowiedz

axe, masz jakies zle doswiadczenia z rodzicami?
ja mam z matka, czego nie ukrywam, cieszcie sie ze jeszcze zyje i jestem w miare zrownowazona psychicznie Wink Ah te niespelnione ambicje MAMUSI Evil or Very Mad
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):axe, masz jakies zle doswiadczenia z rodzicami?
ja mam z matka, czego nie ukrywam, cieszcie sie ze jeszcze zyje i jestem w miare zrownowazona psychicznie Wink Ah te niespelnione ambicje MAMUSI Evil or Very Mad
Mój ojciec nie żyje odkąd skończyłem 13 lat a matkę, która wychowuje mnie sama, znienawidziłem właśnie przez jej nadopiekuńczość. W pewnym momencie wyrosłem z debilnego cięcia się i zacząłem przeprowadzać w swoim domu rewolucje, także teraz staramy się nie wchodzić sobie w drogę.
Odpowiedz

Ehhhh maja mama się dzis do mnie nie odzywa .....za notke na blogu , która przeczytała.... muhahahahahaa Big Grin
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Ehhhh maja mama się dzis do mnie nie odzywa .....za notke na blogu , która przeczytała.... muhahahahahaa Big Grin
To Ty nie wiesz, co było u mnie, jak przeczytała rozmowę gg z moją byłą, na swój własny temat...
Odpowiedz

moge sobie wyobrazic Big Grin co tam bylo takiego gg to czasem ZLO
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

No jakby mi ktores na bloga z nich wlazlo to ja nie wiem Mad nie dla nich to pisze Angry a teraz moze jakis przerywnik reklamach bo OT sie robi?.. Laughing
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
whatsername napisał(a):Ehhhh maja mama się dzis do mnie nie odzywa .....za notke na blogu , która przeczytała.... muhahahahahaa Big Grin
To Ty nie wiesz, co było u mnie, jak przeczytała rozmowę gg z moją byłą, na swój własny temat...

Ojjj wiem , wiem Laughing
Jak moja przeczytała archiwum gg . Moja "miłą" rozmowę z kolegą w której co 2 słowo to było piiiii i zabrała mi wtedy neta Laughing
Odpowiedz

Reklamy to, jak wiadomo, najbardziej żałosny sposób manipulowania ludzką bezmyślnością i najprymitywniejszymi instynktami wytworzonymi jako środek uboczny kultury.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości