• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debilne Reklamy

skocz po frugo, samo nie przyjdzie,
-a mozee przyjdzie...
up the irons!!!
Odpowiedz

-a teraz poleje pana olejem.
<olej trafia wprost na nowiusienki dres>
-osz Ty cholero! mój nowy dres!
-<szczerząc zęby> niech pan się nie martwi, ten proszek załatwi wszystko.
-oby. zapłaciłem za niego całe 10 zł. byleby mi ten proszek nie wyprał pasków. bo zabiję!
-<szuru buru, szuru.....buru....>...eee...
-<łapie za kij> bum!

normalnie reklama z olewaniem ludzi olejem... brr... niedobrze mi na tym. biedronka też syf. wogóle reklamy to syf. nieliczne tylko wybijają sie. :?
Odpowiedz

czemu jeszcze nie widziałem reklamy wina z biedronki Question Idea

park, ławeczka, dwóch żuli, meneli czy jak wolicie alkoholików... jeden z nich zeruje winiaka, oblizuje się i w delirium tremens recytuje: "bardzo smaczne to wino...", na to drugi, odbezpieczając kolejną flaszkę: "to wino z biedronki!" pierwszy po chwili zaskoczenia puszcza wodno-siarczystego bełta... bez komentarza. w tle - zachodząca biedronka...

bezsens, wiem, irytujące są reklamy sieci marketów "pierdonka" i chyba się powtarzam. "danusiu, nie wierzę..." itp., itd.

ps. reklamy może i daremne, ale niektóre produkty, jak chociażby wspomniany wyżej (keleris bodajże) nie są takie złe. niecałe 4 złe to niewygórowana cena. ale to już chyba inny wątek, inna bajka, inne smoki...
Odpowiedz

Frustra napisał(a):ludzie z reklam wpadli na kolejny pomysł... reklamy Plus GSM... jak widzę tych idiotów to kurwicy dostaję - to chyba najgłupsza reklama jaką widziałam (pomijając niepowtarzalnych "Chajzera i Krystynę)

Bo nie rozumiesz ich poczucia humoru.A dla ludzi co nie zrozumiałe, to głupie.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

reklamy z kabaretem w plusie gsm (simplusie?) wymiataja lekko mówiac Big Grin jak pierwszy raz ich zobaczylam miotalam sie po podlodze przez 10 minut i nic mnie nie moglo uspokoic :? Big Grin
co do reklam, ktorych zdzierzyc nie moge... Lasocki, Jogobella (baba z przyklejonym usmiechem grrr walnac jej tak w zeby tym jogurtem), Sprite... teraz sobie przypomniec nie moge, bo jak widze jakas "super" reklame rodzina mi wyrywa pilota i przelacza bo bym chyba w szale rozwalila odbiornik... wiec nie pamietam :]
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
Odpowiedz

a mnie tam rozwala reklama silana( czy jak to sie zwie) z pedalska muzyka w tle 8)
Odpowiedz

Fajna jest nowa reklama pepsi z ta "typową" przygłupawą blondyneczką która na końcu mówi takim piskliwym głosikiem: "It is Pepsi light" no nie moge jak to słysze Laughing
Szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów!
Odpowiedz

A ja uwielbiam reklamy proszków do prania i płynów zmiękczających!!
Odpowiedz

Może to będzie mały offtop, ale właśnie oglądałam nowości w pewnym sklepie internetowym, którego nazwy nie wymienię (nie RMS) i natrafiłam na longsleeve zespołu "Blink Guardian" Hyhyhyhy...
Wink
Odpowiedz

Mnie dobija ta reklama, na której jakaś dziewczynka wącha Silana (czy co to tam jest...) i potem pyta z nadzieją w głosie swoją matkę, jak podejrzewam: "Mogę go mieeeeć?"
Odpowiedz

ewentualnie ta reklama tych sciereczek (srajtasmy?) Lambi, co leci taka cute-sweet pioseneczka a jakas cute-sweet dziewczynka tuli sie do owcy (kozy? :? Big Grin ), ktora najwyrazniej ma wszystkiego dosyc...
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
Odpowiedz

mind.in.a.box napisał(a):Mnie dobija ta reklama, na której jakaś dziewczynka wącha Silana (czy co to tam jest...) i potem pyta z nadzieją w głosie swoją matkę, jak podejrzewam: "Mogę go mieeeeć?"

heh, a potem jeszcze to spojrzenie matki do reklamującego/promotora (?) mówiące "wpadnij wieczorem, mała będzie już spać..." Wink
Odpowiedz

Proszki,niektóre kosmetyki i inne gówna faktycznie beznadziejne.Ostatnio na uwagę zasługuje reklama wody mineralnej (babce się palce u nóg ruszają a później włosy)-co za idiotyzm...
A fajne?Z serii "moja córka to porządna dziewczyna" (ma pracę w banku Laughing A synek śpiewał w Hurze Wink ),reklamy plusa,jakiegoś samochodu (to gdzie dziecko mówi"doo góry!"),i jakiejś kart patniczej ("jeśli kupisz dziecku skrzypce to(...) a jeśli gitarę...")Genialne Big Grin
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Mnie najbardziej wkórza reklama jakiejs wody z tą piosenkarką co się z dziennikarzami kłuci, i ta co się
babce palce i włosy ruszają a szczególnie ta debilna
muzyczka w tle, a podoba mi się z tymi skrzypcami co poprzednik napisał.
Odpowiedz

cannibal napisał(a):a podoba mi się z tymi skrzypcami co poprzednik napisał.
oj tak, tak, ta reklama mnie rozwala Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości