• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debilne Reklamy

najglupsza reklama to jak sie jakas laska bawi lalkami i mowi "i odszedl, bo nie miala pomyslu na obiad" :?
up the irons!!!
Odpowiedz

O tak tak! To jest poprostu wnerwiajaće...
Ale nie wiem na czym to polega! Reklamy, powinny być takie, by przyciagać, a nie odpuchać: króktkie, rzeczowe, aprzy tym zabawne! Żeby oglądanie ich było przyjemnoscia, ale nie udręka... Bo w sumie to reklamy się bardzo potrzebne, gdy na długich filmach duzo sie pije... szcególnie gazowanych napoi Big Grin
Odpowiedz

Grawinka napisał(a):O tak tak! To jest poprostu wnerwiajaće...
Ale nie wiem na czym to polega! Reklamy, powinny być takie, by przyciagać, a nie odpuchać: króktkie, rzeczowe, aprzy tym zabawne! Żeby oglądanie ich było przyjemnoscia, ale nie udręka... Bo w sumie to reklamy się bardzo potrzebne, gdy na długich filmach duzo sie pije... szcególnie gazowanych napoi Big Grin

Jak na długich filmach duuużo pijesz to nie patrzysz na reklamy tylko idziesz do kibelka Smile
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

I właśnie dlatego, są one konieczne... ale wiesz, poźniej z tego kibelka wracam, a reklamy trwają tak długo, ze zdażyłabym pójść tam jeszcze z dziesięć razy Big Grin
Odpowiedz

Grawinka napisał(a):I właśnie dlatego, są one konieczne... ale wiesz, poźniej z tego kibelka wracam, a reklamy trwają tak długo, ze zdażyłabym pójść tam jeszcze z dziesięć razy Big Grin

Tak niewiadomo po co takie długie?? A najbardziej wkurzające jest to , że zostało jeszcze 5 minut filmu a tu bach pół godziny reklam.... Mad
Odpowiedz

A na czym telewizja ma niby zarabiać? Taka jest tego idea. Co nie zmienia faktu, że rteklamy inteligentnym konceptem nie grzeszą. ; p
Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):A na czym telewizja ma niby zarabiać? Taka jest tego idea. Co nie zmienia faktu, że rteklamy inteligentnym konceptem nie grzeszą. ; p

zależy czy ktoś (firma) się postara i zatrudni profesjonalną i ambitną agencję czy lamersko pójdzie na łatwiznę i będziemy oglądać reklamy typu:
"Chajzer...
Krystyna..."
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Chajzer ... Krystyna...?

Wiem jakie reklamy są najgorsze, a go najstraszliwsze, są taktowane jak programy: tele sklepy itp! To jest poprostu szczyt wszystkiego bloczek reklamowy, traktowany jak program wyszcególniony w telegazetach... szkoda że i tego nie przerywaja tymi reklamami standard!!!!!!
Odpowiedz

a teraz to wymiata reklama Tele2 z takim dzieciakiem, co nie chce krokodyla Tongue Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):a teraz to wymiata reklama Tele2 z takim dzieciakiem, co nie chce krokodyla Tongue Big Grin

Taaaak , a dziadzio się tak męczył Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

A mnie denerwuje ta reklama, gdzie dziadek sie po zabawki schyla a matka na grzbiecie nosi trójkę bachorów... Nio tyrania niemalże... WOgóle te reklamy leków są strasznie nudne, niesymatyczne, wręcz nieapetyczne gdy mówią o zaparciach) i strasznie sztuczne...
Odpowiedz

dlatego proponuję wywalić za okno odbiorniki telewizyjne! Wiadomości ze świata znajdzie się w gazetach, a naprawdę niewiele jest aktualnie "propozycji" na spędzenie wolnego czasu przed telewizorem. Już lepiej zróbta sobie rowerową wycieczkę lub tym podobne. Telewizja i reklamy są ZŁE!! a niektóre są do tego MROCZNE
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Problem w tym, że w gazetach też jest dużo reklam, albo ofert pracy...

A czy wspominałam, ze denerwującymi mnie reklamami są puszczane w radiu reklamy mediaMarkt? Sa poprostu straszne. Teraz juz nawet na necie są reklamy... Co się strone otworzy, to każą CI coś kupić... Huh... męczące to życie Big Grin
Odpowiedz

I tak najlepsza na świecie to jest reklama Urinalu

"-Miał pan kiedyś zapalenie dróg moczowych??
-Tak (a koleś mówi jakby mieli go za to zabić)

No masakra normalnie........ cry cry cry
Odpowiedz

Jak widzę reklamę Delicji Mini i tę panienkę co takim maślanym wzrokiem czyta tę gazetę to dostaję szału.
Mad
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości