- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
a mnie wkurza reklama jakiejś tam durnej gumy dżusi frut czy coś takiego, jak ją widzę, to często wyłączam głos- naprawgę. Albo garnier skin naturals, tez durna reklama- z resztą czy ktoś kiedyś widział "mądrą" reklamę ?
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):ta jest niezła: http://polibuda.superhost.pl/ftp/Auto-kraksa.mpg
No dobra :? Ale skąd tam ten...hmmm... zombie?

hock:
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
nie ufaj osobie którą okłamałeś
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Przypomniała mi się właśnie reklama,która mnie cholernie wkurwia.Mianowicie ta Simplusa z tą panienką co jej cycki latają po całym ekranie.Najlepszy jest ten cennik na jej koszulce (wychodzi na to,że ona jest za 38 gr dla swojaków,a dla innych za 79).
:?
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Ale gdyby zamiast ladnej pani w reklamie wystepowal ladny pan, to pialybyscie z zachwytu dziewczeta.. ;]
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Gdyby to robił w tak... grafomański sposób to nie.....
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
DeMoN.|. napisał(a):Grawinka napisał(a):Ale ta z tej reklamy simplusa, z taką miotłą na głowie... czy to nie była aluzja do hejii, z tym jej powitaniem??
zapewnie tak...
nie wiem o czym mówicie ale zapewne macie rację :? ostatnio telewizję z nudów oglądałam z tydzień temu, więc w reklamach się nie łapię
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze...
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Najbardziej debilne reklamy puszczają na WOT-cie..... jakby je kręcił jakiś zezowaty amator.....
nie ufaj osobie którą okłamałeś