• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debilne Reklamy

Swoją drogą ten "wybredny" łakomczuch to pasztet jakich mało. Ogólnie zbyt dużo pasztetowych kobiet w tych reklamach :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

fastum, na mnie opeira sie clay dom, moje ruchy sa swobodne

reklama burdelu a nie zelu na costam
'.. I fuck the.. I fuck the.. Pierdole przemoc i wiem, ze mam racje.. Pierdole.. I wiem.. Pierdole.. I wiem.. Odjazd! ..'
Odpowiedz

Wkurwiają mnie jeszcze reklamy Prince Polo
1 wersja-jak panience kolo zawiesza nawieszke na palcu u nogi jakby była trupem i dostaje orgazmu od wafelka
2 wersja-pokazują tę reklamę i wkurwia mnie śpiew tej paniusi co brzmi jakby nie mogła się wysrać

:?
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Pojebana jest tesh reklama jakiejś sieci GSM "Możesz więcej"... niedługo zrobią reklamę przedłużanej szczotki do kibla, i na początku pokażą parę bzykających się ludzi i laska wypali "możesz głębiej"...
Odpowiedz

wszystkie reklamy ze skejcikami.

no i reklama tego jebanego katopromu.
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

Jaki jest sens oglądania reklam? Ja jako człowiek inteligenty ( i przystojny Laughing) nienawidze reklam i tego całego syfu jakim jest telewizja, no oczywiście z wyjątkiem transmisji z meczów Smile
Odpowiedz

ponieważ jestem true większości reklam mówię zdecydowanie NIE Laughing

Harnaś z "kompletnie sie narąbałem" wymiata Big Grin
Odpowiedz

najgorsza reklama, ktora mnie obrzydza to jakis chusteczek, nie wiem dokladnie czego bo nie umiem jej nie przelaczyc, chodzi o ta gdzie moja slodka julka, i dziecko ma morde za przeproszeniem upierdolona jakims syfem i sie wszystkim to podoba a mnie to obrzydza Mad
up the irons!!!
Odpowiedz

Całkowicie sie z tobą zgadzam koleś, zabiłbym to dziecko na miejscu gdybym miał okazje.
Upierdolona morda gównem a ludziom to sie podoba, co sie dzieje z tym swiatem
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

Do poprzednikow... oj ludzie wy chyba nigdy nie mieliscie mlodszego rodzenstwa... duzo mlodszego... ja mam takowego brata, no i jeszcze go nie zabilem bo sie zabrudzil.... byles taki sam wiec ciesz sie ze zyjesz ;p

a reklamy.... nowa reklama adidasa, gumy do zucia nie paimetam jakiw, łinterfresz chyba ;p
Odpowiedz

na szczęscie nie mam aż tak młodszego rodzeństwa , bo jak bym miał to pewnie bym juz siedział w pierdlu Laughing
Odpowiedz

Nigdy w życiu nie chciałbym już być małym dzieckiem...
Odpowiedz

a ja mam nadzieje nigdy z zyciu ich nie miec .

a wracajac do tematu to strasznie mnie wkurza reklama tego rozowego gowna do prania nie pamietam jak to sie nazywa ale w reklamie np oblewaja ludzi olejem a potem im piora lachy i nic oczywiscie nie ma. Evil or Very Mad .No ale wlasciwie taki swiat reklam jest bardzo przyjemny i milo by bylo w nim zyc bo wszystko jest niespodziewanie proste i przejemne Laughing Laughing Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Cytat:a wracajac do tematu to strasznie mnie wkurza reklama tego rozowego gowna do prania nie pamietam jak to sie nazywa ale w reklamie np oblewaja ludzi olejem a potem im piora lachy i nic oczywiscie nie ma.
To Vanish Laughing
reklama cudowna, koleś ma świetną mine jak babka go olejem polewa Laughing Laughing
Beka poprostu Laughing
Odpowiedz

Reklamy to syf.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości