- Liczba postów:
- 59
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
ohhh jak ja lubie chłopaków w długich włosach....hehe

Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
SML
Unregistered
Moim zdaniem trzeba przełamać ten stereotyp, ze chłopak powinien mieć krótkie wlosy. Mi sie rzuciło, ze zapuszcze sobie wlosy jak miałem 9 lat. W tedy pierwszy raz zobaczyłem harley'owca w długich wlosach i skórze.... Od tego czasu zawsze mniej wiecej po pół roku ktos przezszkadzał mi w kontynowaniu.... ale teraz idzie spokojnie i moge powiedzieć, ze podobają mi sie, mimo iż zostały kiedyś.... krzywo sciete, za jakiś czas bede musiał je wyrównać.
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Arion napisał(a):Popieram!
Poza tym, że mam niemożliwą do przezwyciężenia słabośc do długowłosych mężczyzn, uważam, że włosy długie mają o tą zaletę więcej nad krótkimi, że tuszują niedoskonałości urody
Chyba, ze ktos tych niedoskonałości nie posiada.....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Arion napisał(a):Króliku... W takim razie długie kłaczki mają za zadanie częściowe ideału wyrażającego się w szlachetnych rysach, by nie porazić zwykłych, niedoskonałych śmiertelników zbytnią dawką piękna, do ktorego nie przywykły ich przyzwyczajone do własnej brzydoty oczy
Bardziej jednak wierzę w twą pierwszą teorię, wystarczy tylko popatrzeć jakie "śliczne" bużki ukrywają swe "piekno" pod długimi włosami....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
SML
Unregistered
Moim zdaniem posiadanie długich wlosów to:
a)kwiestia gustu, nie każy lubi długie, nie każdy lubi krótkie - trzeba chodzic w takich jakich człowiekowi pasuje i co najważniejsze czuje sie wygodnie;
b)kwestia dobrego wygladu, jak powiedziała Arion nie każdy wyglada w długich dobrze, i nie każdy bedzie wygladać w krótkich dobrze... zawsze mozna zapuścic długie i ew. później je podciać/sciać...
c)długiej determinacji, ja jestem tym szcześciarzem, ze włosy rosną mi szybko... niestety nie wszyscy tak mają... znam i takich co po 10 miesiacach maja (zaczynali od łysej głowy) po 5cm długosci włosów...