• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Długie wlosy? Pochwal Sie ;D

wyłącznie tyle żebym nimi nie dostawał po twarzy na treningu, wiesz...przy szybkim machnięciu głową i mokrych włosach to prawie jak pejczem Wink

zmierz linjka ile :] ewentualnie wyraze zgode :]

btw. co trenujesz?

Senna napisał(a):Nie lubie ustawianych zdjec amatorskich;]

Te drugie ustawiane, pierwsze nie ;P
Bylo robione w kwietniu na praktach, a ze kumpel sie bawil cyfrowka a ja jestem niefotogeniczny to mu pokazalem ;D

A wlosy pewnie zetne za jakis czas,.. na razie sa dlugie Wink

mhmm...powiedzmy ze 8 krótkich cm Embarrassed

btw:gdzies juz tu to pisałem....kung fu Wink

nie mam foty Sad
ale wlosy mam dlugie Tongue z 10 cm mi do pasa brakuje Angry Angry Angry moja duma normalnie Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Dobra, tylko teraz mnie nie zabijcie Big Grin nie lubię takich bardzo-bardzo-bardzo długich włosów, takie do połowy pleców są akurat, dłuższe niewiem nawet czemu wydają mi się jakieś takie nie fajne
Smile

dobrze mówisz Rhonwen Wink

Ach zacny to temat pogratulowac tylko zalozycielce, co za kicz.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]

Kurwa, co za temat ?!?!?!
Niby poważni ludzie a licytuja się o takie pierdoły, jakby to był powód do dumy... i tak prędzej czy pożniej wam wypadną i bedzie po sprawie...

No ale oczywizda, że to dobre wabiki na młode fanki metalu, szczególnie rozpuszczone, co??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

Krolik napisał(a):Kurwa, co za temat ?!?!?!
Niby poważni ludzie a licytuja się o takie pierdoły, jakby to był powód do dumy... i tak prędzej czy pożniej wam wypadną i bedzie po sprawie...

No ale oczywizda, że to dobre wabiki na młode fanki metalu, szczególnie rozpuszczone, co??

Co się Króliku tak obruszasz :]
Jeżeli masz krótsze - zorumiemy Big GrinBig GrinBig Grin -> joke, joke Tongue

A btw. to jest off topic, mozna pisać o wszystkim - jak komuś coś nie pasuje to się kuźwa nie wypowiadajcie - kto wam karze ... Ehh...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

To nie jest kwestia tego czy mam krotsze czy dłuzsze. chodzi o te licytacje.
Offtopic offtopicem, ale metalowcy to ponoć tacy światli ludzie ...
może jakis powazniejszy topic zarzucić , a nie kolejny na poziomie bravo i szkoły podstawowej???

A i jeszcze jedno : czy wypowiedź zawsze powinna byc chwaląca??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

Krolik napisał(a):To nie jest kwestia tego czy mam krotsze czy dłuzsze. chodzi o te licytacje.
Offtopic offtopicem, ale metalowcy to ponoć tacy światli ludzie ...
może jakis powazniejszy topic zarzucić , a nie kolejny na poziomie bravo i szkoły podstawowej???

A i jeszcze jedno : czy wypowiedź zawsze powinna byc chwaląca??

ad.1 -> to zarzuć jakiś temat ;]

ad.2 -> Oczywiście, że nie - ale u Ciebie praktycznie większość jest na "NIE" , no cóż, ale najwidoczniej taki masz charakter, więc się nie będę bardzo wtrącać ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Mam nadzieje ze przewidujecie jakas specjalna nagrode dla mnie =D Za to ze przyznam sie iz wlosy mam krotkie.. =D NIgdy nie hodowalem i hodowac nie bede.. =)

PS. Moze to i jest max ot.. ale poniekad Krolik racje ma.. Ciut nie Bravo.. =P
PS2. Nie zapominajcie o nagrodzie.. =D
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

pan Królik w ogóle lubi sie wymądzrzać i głosic swoje poglądy, no a krytyka to chyba jego powołanie... :?

Prisca napisał(a):
Krolik napisał(a):Kurwa, co za temat ?!?!?!

Co się Króliku tak obruszasz :]
Jeżeli masz krótsze - zorumiemy Big GrinBig GrinBig Grin -> joke, joke Tongue

A btw. to jest off topic, mozna pisać o wszystkim - jak komuś coś nie pasuje to się kuźwa nie wypowiadajcie - kto wam karze ... Ehh...

zgadzam sie z Prisca
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości