• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy to forum umarło?

Wszędzie wątki z 2005 .. o__o
Zagląda ktoś tu jeszcze, czy tylko ja szukam rozrywki czytając Wasze stare wątki?

Połowa z Was w tym czasie skończyła szkoły i chuj wie co teraz robi.. Odezwijcie się kiedyś, kurwa. (
Odpowiedz

Ja tylko czytam stare tematy, nie ma z kim gadać.
Odpowiedz

No też to zauważyłam.... Ludzie przeszli na emo lub Goth Smile <jooke>
Odpowiedz

przeszli raczej na naszą klasę albo facebooka - ot, taki znak czasów Wink
Odpowiedz

(01-10-2012, 09:43 PM)nosferatu napisał(a):  przeszli raczej na naszą klasę albo facebooka - ot, taki znak czasów Wink

Oj racja, ale skoro ACTA zamknie Facebooka jest nadzieja ;P
Odpowiedz

Fejsbuk się ponoć sam zamknie w marcu 2012. Przynajmniej tak twierdzi jego twórca.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

haha. w tej sytuacji konkurencja w postaci google+ dostała by chyba srania ze szczęścia
Odpowiedz

🔍http://weeklyworldnews.com/headlines/273...arch-15th/
Nie wiem, może to plotka hehe, wczoraj to przeczytałam Tongue
Poza tym ja i tak nie mam konta na facebooku, więc mi to wisi i powiewa Smile
Odpowiedz

heheehe... o "The Weekly World News" jest nawet na polskiej wikipedii: 🔍http://pl.wikipedia.org/wiki/Weekly_World_News

zdaje się, że góra cukru nie zamknie chyba swojego głównego źródła utrzymania Big Grin
(01-31-2012, 11:44 AM)Valhalla napisał(a):  Poza tym ja i tak nie mam konta na facebooku, więc mi to wisi i powiewa Smile

A widzisz? Wszystko się zgadza - nie masz konta na fb - i pewnie dlatego jeszcze czasem chce Ci się tutaj zajrzeć i coś napisać! Big Grin

Odpowiedz

(01-26-2012, 09:17 PM)monia.a napisał(a):  Oj racja, ale skoro ACTA zamknie Facebooka jest nadzieja ;P
Oj tam Wink spiskowa teoria dziejów mówi, że ACTA w zamierzeniu ma stać na straży wielkich korporacji - takich jak facebook albo google
Więc - zdarzyć się może i tak, że np. jakaś fotka wklejona na tym forum będzie prawdziwym początkiem jego końca, natomiast prawdziwi giganci dzięki odpowiednim regulacjom prawnym i swoim prawnikom, jak zwykle będą OK, przy okazji wykaszając "konkurencję".
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

nosferatu- mój mąż ma fb i czasem na niego zaglądam. Niestety właśnie stanęłam przed dylematem czy fb nie założyć, bo do końca lutego gra w którą gram na pewnym serwerze zostanie z niego usunięta i mogą nam przenieść nasze konta albo na fb albo na myspace Tongue ale że gra mnie zmusi do takiej decyzji to w życiu bym nie pomyślała. Lubię ją i żal mi moich wbitych leveli Tongue także muszę przemyśleć, myspace mam ale ten portal powoli umiera.. heh ;P
Odpowiedz

ValW myspace nie mieszaj się w żaden sposób. Jebani kurwa spamerzy! Trzeba tępić i pierdolić - niewątpliwe chwile dawnej chwały ten portal ma już dawno za sobą.
mordoksiążka jest tak samo korporacyjna i zła jak myspace, ale na chwilę obecną - bardziej logiczna.

Val - nie wiem w co grasz, i jakie tam punkty możesz mieć - z gier sieciowych w które grałem, to najbardziej żałuję chyba tylko uzależnienia od nikotyny. poważnie.
Odpowiedz

haha mam level 1810 Tongue nie wiem jak się takie gry nazywa (jestem laikiem komupterowym niestety) ale chyba przeglądarkowe? Generalnie nic stresującego, mam swojego wikinga i jestem happy Big Grin Ogólnie nie przepadam za "normalnymi" grami ale z tą byłoby mi się żal rozstawać ;D
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości