Ankieta: Admin dobrze sie sprawuje ?? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Nie
76.47%
13
76.47%
Tak
23.53%
4
23.53%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy nasz Admin jeszcze zyje ??

Witam po dluzszej nieobecnosci (nie bylo mnie chyba ze dwa miesiace)

\\\ AlucarD /// napisał(a):Musimy spytac otwarcie - czy Admin chce nadal byc Adminem ?? Bo jesli tak to musi czesciej pojawiac sie na forum a nie tylko w Boze Narodzenie, przykleic posta o zyczeniach switecznych.
Adminow na tym forum od zawsze bylo dwoch. Nie wiem czy wszyscy to zauwazyli...

Ajana napisał(a):Nigdy na forum nie spotkałam naszego admina,a Succubusa spotkałam raz.
No coz w swoim profilu mam wlaczona opcje "ukryj moja obecnosc na forum". Tak czy owak - w ostatnich czasach rzeczywiscie nie mozna bylo mnie tutaj spotkac.
Pandora napisał(a):Moderatorzy działają całkiem sprawnie. Problem leży, jak wszyscy wiemy, w trzech ostatnich niemoderowanych działach :?
No coz, kiedy dawno temu zakladalem te dzialy, wydawalo mi sie, ze moga one pozostac czyms w rodzaju Hyde Park - i ze kazda, nawet najdrobniejsza informacja zawarta tam bardzo nam (czyli sklepowi) sie przyda - o ja glupi!W kazdym razie Modzi maja juz mozliwosc usuwania i edytowania postow.

Jak chcecie jeszcze jednego moda do robienia porządku, to wiecie, że możecie na mnie liczyć Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Pandora napisał(a):
Kamael napisał(a):No to teraz szczerze modom współczuję, bo czeka ich tam masa pracy

Może nie aż tak. W trzech ostatnich działach przecież dlatego był taki burdel, że każdy kto chciał pisać jakieś piedoły widział, że tam nie mają władzy modzi.
W sumie racja, ale na początku pracy na pewno będą trochę mieli, bo muszą posprzątać wszystko, co tam się uzbierało.

Albo się dokładnie nie przyjrzałam, albo Succubus juz posprzątał. Smile
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Pandora napisał(a):Albo się dokładnie nie przyjrzałam, albo Succubus juz posprzątał. Smile
Nawet jeśli, to będą musieli sprzątać w przyszłości, a wtedy - co 5 modów to nie 4 Wink

aXe - sugerujesz jeszcze jeden konkurs na moda ?? Question
Heh - jesli tak to ja cie popieram Big Grin
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you

\\\ AlucarD /// napisał(a):aXe - sugerujesz jeszcze jeden konkurs na moda ?? Question
Thx Smile - prawda jest taka, że dla Ciebie i Slayerda posada tak nędzna jak zwykły mod to trochę za mało Smile Was trzeba na adminów wybrać Smile Tym bardziej że jesteście tu bardzo często i na brak adminów pod ręką byśmy nie narzekali.

aXe Rose napisał(a):
\\\ AlucarD /// napisał(a):aXe - sugerujesz jeszcze jeden konkurs na moda ?? Question
Thx Smile - prawda jest taka, że dla Ciebie i Slayerda posada tak nędzna jak zwykły mod to trochę za mało Smile Was trzeba na adminów wybrać Smile Tym bardziej że jesteście tu bardzo często i na brak adminów pod ręką byśmy nie narzekali.

Ee tam, na Adminów... na prezydenta! Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Jesli chodzi o dodatkowych modow, to zadalem juz pytanie obecnym czy nie chcieliby dodatkowej pomocy (zwlaszcza w tych trzech ostatnich dzialach). Do nich i tylko do nich nalezy ostateczna decyzja Tongue

Pozdrawiam
N.

Nosferatu napisał(a):Jesli chodzi o dodatkowych modow, to zadalem juz pytanie obecnym czy nie chcieliby dodatkowej pomocy (zwlaszcza w tych trzech ostatnich dzialach). Do nich i tylko do nich nalezy ostateczna decyzja Tongue

Pozdrawiam
N.
A to to dobre jest Tongue

Deathy jest first w kolejce ;]
My God is beautiful.

No wiesz Deathy - Ja jestem poza kolejka. Ma sie te dworurke Angry Angry

Ale nic - jak moderatorzy beda chcieli pomocy to sie do was odezwa. Koniec OT Wink
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you

Szkoda tylko, że to najprawdopodobniej nigdy nie nastąpi...
My God is beautiful.

deathless napisał(a):Szkoda tylko, że to najprawdopodobniej nigdy nie nastąpi...
Musimy być dobrej myśli Smile

a ja bym proponował żeby w każdym dziale byli inni moderatorzy, nie mieli by dostępu do wszystkich działów, ale np. 2 modów w jednym dziale i oni by zaprawadzali tam porządek...

Jeśli takie coś doszło by do skutku to zgłaszam swoją kandydaturę w dziale heavy/power/thrash Wink
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości