• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czy ktoś z was kupował na ebayu ?

czy ktos z was kupował coś na ebayu?Jak zapłaciliscie za towar? Ja zamierzam kupić uzywany wzmacniacz gitarowy
Pomudlmy się za partie MaryjaWink
Odpowiedz

Ja sprzedawałem na eBayu ale nie udało mi się narazie nic sprzedać, może dlatego, że pochodzę z POLSKI Angry Angry Angry a tak na poważnie to musisz się u sprzedawców informować czy wysyłają do Polski bo na większości aukcji teog nie robią tylko sprzedają wyłącznie w swoich macierzystych krajach Smiledalej kwestia gwarancji ... ale to chyba nie problem wysłać spowrotem ( drogie przesyłki ) raczej kupuj w jakimś sklepie niż od kogoś, zawsze potem łatwiej Smile wiem, że ceny są kuszące szczególnie w stanach, jeżeli kupujesz drogi sprzęt to możesz zajebiście zaoszczędzić do tego doliczas przesyłke około 100 dolców i masz paczkę nie wiem na kiedy Smile Tongue
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

z Polską to bjest taki problem, że u nas nie działa Paypal. Czyli wygodna i niedroga metoda transferu kasy, którą tam lubią. Szlag by to trafił, bo chciałam posprzedawać swoje prace i printy na pewnej stronie w usa, a także na ebayu. A komu by się chciało drogie metody przelew u wybierać? Tongue

Co do płatności można próbować kartą.

Poza tym duuużo płaci się za wysyłkę. Standardowo za lekkie rzeczy wychodzi koło 40 zł. Za cięższe + jakieś ubezpieczenia... duuużo drożej.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Jak działa paypal ? Nie mam kart kredtytowej o pewnie dugo nie będe miał:( czy można za towar zapłacić np przelewem pocztowym?ciekawe ile by wtedy kasa szła
jak pzrzelwam do polski to czasem pieniadze idą około tygodnia to do usa by szła ze 2 miechy
Pomudlmy się za partie MaryjaWink
Odpowiedz

Przelewy zagraniczne kosztują od 40zł (do państwa obok Surprised) wzwyż. Do wielkiego ojca za wielkim morzem pewnie drożej. A ile idą? Nie mam zielonego pojęcia. Jak się skorzysta z Western Union to w teorii w ciągu 15 minut osoba w danym kraju może w placówce WU odebrać pieniądze. Ale to trzeba się dogadać. WU też jest drogie, ale parę zł tańsze niż w normalny sposób.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz