• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czego wolicie słuchać?

Abadon napisał(a):Ja jestem fanem tych "mniej" znanych kapel
Możesz wymienić te swoje mniej znane kapele, których słuchasz ?
Odpowiedz

hmmmmm
Z mniej znanych to może być: Nargaroth, Lord Belial, Destroyer 666, Moon, Nokturnal Mortum i jeszcze pare których nazw nie pamiętam........hehehe
Odpowiedz

Abadon napisał(a):Nargaroth, Nokturnal Mortum

Tutaj Ci się się nie udało, bo te kapele mało znane nie są Wink
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Abadon napisał(a):hmmmmm
Z mniej znanych to może być: Nargaroth, Lord Belial, Destroyer 666, Moon, Nokturnal Mortum i jeszcze pare których nazw nie pamiętam........hehehe
Faktycznie bardzo mało znane Laughing
Każdy kto obraca się w środowisku metalowym chyba o nich słyszał.
P.s. Co w tym śmiesznego, że piszesz "hehehe"? Rolleyes
Odpowiedz

Bo mam skleroze!
Może być jeszcze Necroside, Misterium, Exerheart, Armory, Wyżygani z Macicy!! (ostatnie to death)
Odpowiedz

yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu Wink no i deathu Tongue
Odpowiedz

Art... napisał(a):yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu Wink no i deathu Tongue

z metalcorem to juz pani podziekujemy
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Abadon napisał(a):Wyżygani z Macicy!! (ostatnie to death)

O boziu.. Ktos jednak zna to gowno.. Big Grin Ej.. Szczerze.. Slyszales kiedys ten zespol czy tylko wpisales go tutaj bo jest malo znany i ma fajna nazwe? ;p

I pisze sie 'wyrzygani'.. ;>

Cytat:Destroyer 666,Nokturnal Mortum

To tez zespoly pierwsza klasa.. Tongue
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):
Art... napisał(a):yhhh slucham praktycznie wszystkiego co ma zwiazek z gitarami i nie nazywa sie LP, LB itp :] ostatnio duzo metalcora i troche grindu Wink no i deathu Tongue

z metalcorem to juz pani podziekujemy
to dopiero pierwsza klasa :!:
nie przeczytać pierwszego postu i uczestniczyć w rozmowie, nie wiedząc o co chodzi....
Odpowiedz

Nie pisałby ich nazwy gdybym ich nie słyszał!!
Dość specyficznie grają nie?
Odpowiedz

Rzeczywiscie specyficznie.. Tongue Zwlaszcza ze to zespol zalozony 'dla jaj'.. Smile

'Kukielki' to fuckin' kvlt! \m/
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Ludzie którzy słuchają nie tego, co im się podoba, a tego co uchodzi za "kultowe" są ... pozerami. A tak serio - sa śmieszni i współczuł bym im głupoty, gdybym nie był mrocznym pozerskim blackemtalowcem w któym nie ma litości. hahahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

ale mroczna wypowiedz Big Grin Big Grin Surprised ee tam... i tak wole porzadnego grinda od blacku Wink
Odpowiedz

A mnie sie slowo TRUE kojarzy ze slowem trendy

A ja nie jestem TRUE bo slucham Vadera i Behemoth
(nie tylko oczywiscie)
Odpowiedz

TRUE SRUE Big Grin
Norvegian Black MetalSmile
Odpowiedz