• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czego wolicie słuchać?

slucham i takich zespolow i takich...dla mnie po prostu obie klasy musza reprezentowac jakis poziom i nigdy nie siegne po cos kompletnie dennego, jedynie dlatego ze jest takie podziemne ze az "true" Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

"The Beast" 0/10 ??
"Demigog" 0/10 ??

Potrafisz wyjaśnić dlaczego są aż tak słabe bo mnie ciekawi!!
Odpowiedz

Ja uważam, że każdy powinien słuchać tego co lubi i nie martwić się, że to jest komercyjne czy nie.
Smile
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Ja uważam, że każdy powinien słuchać tego co lubi i nie martwić się, że to jest komercyjne czy nie.
Smile

otoz to! zespoly ktore zarabiaja za swa muzyke wcale nie musza byc zle, po prostu to ludzie pozwalaja im wybic sie ponad innych. nie mowie oczywiscie o zespolach na sile robiacych kase i wciskajacych ludziom gowno. o tych klamcach nie mowie
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

nie emocjonuj sie tak cycu.
Po zastanowieniu pozostaje przy swoim. Widze ciekawsze zrodla zarobku niz sprzedawanie swoich plyt. Poza tym nigdy nie mialem zapedow do bycia gwiazda rocka.
no man can see me and live
Odpowiedz

Demigod 10/10 ! - piękne brzmienie zarówno wokalu jak i wszystkich instrumentów

The Beast 10/10 - poprostu zajebista płyta.

Nie inaczej! :]

Dzem: Oj oj.. Lubie Vader ale z ocena The Beast to chyba troszke przegiales.. ;]
No dobra 9/10 Tongue fakt przegiąłem, mają lepsze płyty :]
Odpowiedz

Kalin napisał(a):The Beast 10/10 - poprostu zajebista płyta.

rotfl, kto cie robil, cycu?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Kalin napisał(a):The Beast 10/10 - poprostu zajebista płyta.

rotfl, kto cie robil, cycu?
Spójrz w lustro synu Smile
Odpowiedz

Może nie masz zapędu do bycia gwiazdą rocka ale kiedyś będziesz chciał za to co rovisz otrzymywać godziwe pieniądze!!
A po drugie taką muzyke docenia się dopiero gdy coś samemu prubuje się zagrać we WŁASNYM zespole!!
Wtedy zobaczysz jakie to łatwe i banelne.
Albo nawet sam se kup gitare i brzdrąkaj jak nie masz ambicji na zwspół cycu!! - do a
Odpowiedz

wiesz abadon czego ja slucham...ale niema wiekszego znaczenia to jak bardzo zespul jest znany tylko co twozy.to jest naprawde wazne...a ja mam nadzieje ze zalniedlugo pujde na tujk koncert...zycze powodzenia.
Odpowiedz

Osobiście wole podzimne kapele, ale to z racji muzyki jaką grają, a nie dlatego czy są true czy też nie, czy spalili kościoły, tudzież grają koncerty ze świńskimi łbami Laughing natomiast strasznie śmieszą mnie zespoły, których członkowie twierdzą, że gdyby chcieli to byliby mega sławni, ale są true i "dla zasady" siedzą w podziemiu - żenada...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ja osobiscie lubię posłuchać behemoth, vader. równie często słucham dimmu borgir czy cradle of filth. Ostatnio słuchałem soundtrach do Alone in the dark i poznałem niektóre kapele, których wcześniej nie słyszałem. W sumie składanki tez są fajne. Według mnie oczywiście. Surprised
Nadszedł Wiek Szatana! Dlaczego więc nie wykorzystać tego i ŻYĆ!
Odpowiedz

...
Odpowiedz

słucham tego co mi się podoba, i tych mniej znanych i tych bardziej, są dobre i oczywiście trv Wink
Odpowiedz

Ja tam lubie zarówno podziemie jak i to co jest nad ziemiaSmile) Wychowałem się na VADERze i nieprzestane go słuchac tylko dlatego ,ze wg kogos jest on nontrue.Glupota!!!DEATH METAL rządzi tak czy siak!!!
Odpowiedz