- Liczba postów:
- 80
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
rathnait napisał(a):Nightal napisał(a):Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
a nie prawda, ja jeszcze młoda jestem, a jaka mądra :Pa tak serio, zanim zaczęłam chodzić na koncerty, manifestacje i bawić się w różbne takie rzeczy dowiedizałam się najpierw paru rzeczy, nigdy nie lubiłam uchodzić za głupiego szczyla czy pozera, no i raczej nie uchodziłam...
ja dokładnie to samo. :]
A na miejscu kindermetli zanim wyskoczyłabym z tekstami w stylu: "a ja słucham death metalu" (nie słucham), najpierw bym się trochę popytała u znajomych...
Want excitement don't get none I go wild
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ja mam klientke w klasie, która chwali się wszem i wobec, że pisze piosenki i wiersze o śmierci-kindermetal atack!
![[Obrazek: Witos.png]](http://publicamp.org/usr/Witos.png)
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg

)
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Taa.jeszcze sie zdziwisz,jak z niego zostanie gwiazda hardroka
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 46
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
na miarę Wiśniewskiego czy Manadryny, przecież przy ich muzyce myśli się o wszystkim co najgorsze, a skoro tak, to to chyba jest złła i mrroczna muzyka
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 80
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Gdyby Ci nie wyszło, to ja się mogę z nią 'zaprzyjaźnić'. Wtedy na pewno pokaże swoją tfu(!)rczość

Tylko mnie z nią poznaj
Want excitement don't get none I go wild
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jakby i to nie wypalilo, to mamy Olsena...on zawsze m(i)a(ł) jakis plan