• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Cześć słucham metalu już od roku!"

Krzychun napisał(a):
Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!

Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??

A my tak Laughing widzisz, nie znasz się to się nie popisuj
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Krzychun napisał(a):
Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!

Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??

A my tak Laughing widzisz, nie znasz się to się nie popisuj

Ale żeś mu dopierdolil Confusedhock:
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Jest mi zle Crying or Very Sad ale juz bez OT
Odpowiedz

oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:

Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ?? Rolleyes
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać... Rolleyes
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?

dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
Odpowiedz

rathnait napisał(a):oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:

Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ?? Rolleyes
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać... Rolleyes
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?

dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...

ok...<dżołk> ponisło mnie Rolleyes Smile
a co do tematu...to noł koments
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...

No cO Ty? ALe kłAmIeSz. BaThOrY jEsHcZe nIe graŁo w PolsCe, doPiErO bĘdO nA nastEMpnEj metalManii.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...

Dementuję te plotki. Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

jak dla nie to prowokacja jest Big Grin
no chyba ze ....sama niewiem Sad
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
Odpowiedz

Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
Odpowiedz

Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi Laughing
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi Laughing
Skoro tak mówisz Wink
Odpowiedz

co sie śmiejecie......lepiej od roku niż wogole....a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?
Odpowiedz

My Dark Side napisał(a):a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?

Jak wpieprzę w dupę gówniarzowi, to przez miesiąc nie usiądzię! Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Nightal napisał(a):Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
a nie prawda, ja jeszcze młoda jestem, a jaka mądra Tonguea tak serio, zanim zaczęłam chodzić na koncerty, manifestacje i bawić się w różbne takie rzeczy dowiedizałam się najpierw paru rzeczy, nigdy nie lubiłam uchodzić za głupiego szczyla czy pozera, no i raczej nie uchodziłam...
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
Odpowiedz