• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czat

Arion napisał(a):a zauważyliście jak zmniejszyła się produktywność w max offtopie? Smile
I bardzo dobrze ;].
Acrid napisał(a):Baa, nawet fota byla ((;
Acrid, wszystkie fanki (nie tylko Satyriconu ;D) padały Ci pewnie do stóp ; ) ;D.
Odpowiedz

pod maxthonem nie działa Tongue Ale pod firefoxem tak...zaraz sprawdzę :]
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

a mi pod maxthonem dziala... i to bardzo dobrze nawet. czy aby na pewno masz wszystko w porzadku z java? posprawdzales konfiguracje?
Odpowiedz

Witam Was wszystkich.
Mi ten cały czat nie chodzi < otwiera się tylko okienko, nic poza tym Wink > Tak sobie myślę, czy nie lepszy byłby shoutbox na stronie głównej forum ??
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):a mi pod maxthonem dziala... i to bardzo dobrze nawet. czy aby na pewno masz wszystko w porzadku z java? posprawdzales konfiguracje?

moze nie działac dlatego ze są kłopoty z łaczeniem sie do IRC serwa poznań, łatwiej przez wawe albo lublin, wielkokrotnie się na to naciałem, poza tym PJIRC jest FATALNY!! Nie wiem czy zwróciłeś uwage ale średnio po napisaniu 20 lini tekstu na ekranie to gó***no zżera około 80% do 95% mocy obliczeniowej procesora....

proponuję to wywalić i wstawicz chocby czata na bazie danych, jesli takowej nie masz to mogę Ci dac cały system czatowy który w chwili obecnej lezy jako projekt i jest nieużywany...

jakby co pisz na PW Smile
Best Regards

Dobermann
------------
http://AlterNation.pl
Odpowiedz

Hmmm... Pjirc, to tylko jedna z alternatyw, na kanal mozna wejsc rowniez za pomoca kazdego innego klienta irca - zreszta pisalem juz o tym chyba wczesniej.
Przed zainstalowaniem pjirca, testowalem kilka roznych systemow czatowych opartych na bazach danych. Stwierdzam, ze w wiekszosci sa one dosyc kijowe Big Grin
W kazdym razie osobiscie uwazam, ze irc jest jednak lepszym rozwiazaniem od czata opartego na bazie danych. Przy tym wszytkim, troche osob przyzwyczailo sie juz do irca przy tym forum i nawet z tego powodu nie bedziemy zamieniali go na typowy czat.
Taka jest moja wersja i tego bede sie trzymal Wink
Odpowiedz

Aha! prosze, blagam Was... nie zakladajcie przypadkiem ankiety np. pod takim tytulem: "Co wolisz: czat, czy irc???"
Rolleyes
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Aha! prosze, blagam Was... nie zakladajcie przypadkiem ankiety np. pod takim tytulem: "Co wolisz: czat, czy irc???"
Rolleyes
Ojej, a właśnie chciałam Crying or Very Sad
Rolleyes Laughing Żartuję.
Odpowiedz

No i mamy czat i nikt na nim nie siedzi. Zajebiści jesteście, a ci co najwięcej krzyczeli, że chcą to w ogóle tam nie bywają. :?
Odpowiedz

Nosferatu: Już mam jave zaintstalowaną. Ale za pomocą Firefoksa bo pod Maxthonem nie szło. Poza tym ja to ona Big Grin

A na kanale faktycznie nikt nie siedzi. Zaglądam tam czasem i nic. Na początku mi pisało "Witaj na kanale RockMetalShop" i ze kanal jest zarejestrowany, a teraz juz nic takiego nie ma. Szkoda.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Heh, czat zakończył juz swój okres świetnosci. Moze ustalmy jakis konkretny czas, czy cos, zeby się nie mijac ;] Big Grin
Wink
Odpowiedz

Bardzo zacny pomysł. Dawno na czata nie zaglądałem, trzeba by tam wpaść Smile . Tylko umówmy się na jakaś konkretną godzinę.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

no to moze 20.01? Big Grin
Wink
Odpowiedz

e tam, kto chce się spotkać i poperwerszyć, ten się spotka i poperwerszy... ;> no, może z wyjątkiem aXe'a ;P
Odpowiedz

taaaa...trzeba zrobic jaks poprawke z wczoraj ;p wymyslaj bajke dla Jarla Arion ;p cos o zlym jarlu i maszcie ;p
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz