04-11-2005, 05:37 PM
Hmm.. działa.
Ale nie podoba mi się
Miłego czatowaniaa :]
Ale nie podoba mi się

Miłego czatowaniaa :]
My God is beautiful.
Dżemik napisał(a):Heh.. Najpierw wszyscy chcieli czat, a teraz, gdy juz sie pojawil, nikt nie bedzie go uzywal.. ;p
Dżemik napisał(a):Heh.. Najpierw wszyscy chcieli czat, a teraz, gdy juz sie pojawil, nikt nie bedzie go uzywal.. ;pJa byłam i było mnóstwo ludu...
hier_kommt_die_sonne napisał(a):dołujesz mnie... mi sie nie łączyDżemik napisał(a):Heh.. Najpierw wszyscy chcieli czat, a teraz, gdy juz sie pojawil, nikt nie bedzie go uzywal.. ;pJa byłam i było mnóstwo ludu...
Slayerd napisał(a):dołujesz mnie... mi sie nie łączyA teraz nikogo nie ma. Włazić, ino juz!
hier_kommt_die_sonne napisał(a):A MI NIE DZIAŁA!!! <bierze sznurek i wychodzi przed dom>Slayerd napisał(a):dołujesz mnie... mi sie nie łączyA teraz nikogo nie ma. Włazić, ino juz!
Slayerd napisał(a):<bierze sznurek i wychodzi przed dom>Nie za późno na spacer z psem?
Arion napisał(a):mi chodzi bez problemu pod IE
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo