11-24-2008, 08:33 PM
Hej.
Pierwszy raz zamawiam na RMS i jako formę płatności wybrałam przedpłatę. Przyszło mi potwierdzenie na maila, że przyjęto zamówienie. Po tym od razu dokonałam przelewu.
I pisze mi tak:
wartość produktów:
289.60zł
rodzaj przesyłki:
Poczta - Paczka PRIORYTET
koszt przesyłki:
0.00zł
pozostało do zapłaty:
0.00zł
płatność:
przedpłata
opłacone:
tak
' czyli jak widać wszystko zapłacone, skoro pisze "pozostało do zapłaty: 0.00zł" i "opłacone: tak".
ale na samym dole mi pisze:
Forma płatności: Przelew bankowy [ usuń ] 289.60zł 2008-11-23 18:56 niezaksięgowana
[ opłać]
A wpłaciłam już wczoraj [niedziela], a jest poniedziałek... O co chodzi z tym zaksięgowaniem? Chyba już powinno być to zrobione...
Więc to pierwsze wydaje mi się jest w pełni wykonane, tylko teraz już czekać na przesyłkę.
Ale to drugie nie daje mi spokoju.
Czy wszystko jest tak jak powinno?
Jak to było u was?
Pierwszy raz zamawiam na RMS i jako formę płatności wybrałam przedpłatę. Przyszło mi potwierdzenie na maila, że przyjęto zamówienie. Po tym od razu dokonałam przelewu.
I pisze mi tak:
wartość produktów:
289.60zł
rodzaj przesyłki:
Poczta - Paczka PRIORYTET
koszt przesyłki:
0.00zł
pozostało do zapłaty:
0.00zł
płatność:
przedpłata
opłacone:
tak
' czyli jak widać wszystko zapłacone, skoro pisze "pozostało do zapłaty: 0.00zł" i "opłacone: tak".
ale na samym dole mi pisze:
Forma płatności: Przelew bankowy [ usuń ] 289.60zł 2008-11-23 18:56 niezaksięgowana
[ opłać]
A wpłaciłam już wczoraj [niedziela], a jest poniedziałek... O co chodzi z tym zaksięgowaniem? Chyba już powinno być to zrobione...
Więc to pierwsze wydaje mi się jest w pełni wykonane, tylko teraz już czekać na przesyłkę.
Ale to drugie nie daje mi spokoju.
Czy wszystko jest tak jak powinno?
Jak to było u was?