• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cytaty z filmów

Jeśli bohater gry to Caleb to musi być Blood. Zgadłem, zgadłem, zgadłem??? Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

YES!!!! No oczywiście że Blood mój kochany 8)
<Tuomasss> Powiedz mi jeszcze, jaki tytuł ma film - cytat nr 8, z którego pochodzi mnóstwo tekstów i motywów zawartych w Blood. Big Grin
PS. Seasons in the Abyss to genialny album 8)
I may be ugly but I'm feelin' fine
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

Pojęcia nie mam co to za film Crying or Very Sad Może: From dusk till dawn? To czysty strzał, bo nawet filmu chyba nie widziałem :?
Ale w Blood swego czasu pykałem ostro. Zwłaszcza w część pierwszą, miała lepszy klimacik niż dwójka.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

W pierwszą część grałam mało...(chyba za młoda byłam na takie gry Embarrassed ) Ale mocno kibicowałam bratu Big Grin A część 2 też jest piękna, a czy ma gorszy klimat? Może, ale pikseloza tak oczu nie rani Smile Zresztą, mam teraz część 1 na kompie i mam zamiar się za nią porządnie zabrać..
A ten film to nie From Dusk Till Dawn....Cudny, dla mnie klasyka Big Grin
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

Prisca i Balthor, podajcie jakieś podpowiedzi, bo nie mam zielonego pojęcia z jakich filmów są te cytaty Embarrassed
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

Moj cytat podczas filmu moze nie rzucac sie w oczy, ale razem z kumpela razem go podchwycilysmy, jakoś tak nam sie skojarzyl.

A pochodzi ze stosunkowo nowego filmu, o ile sie nie myle jeszcze powinni go grac w kinie. No i raczej dla mlodszych widzow (no cooo nudzilo nam sie, a Kubusia i HeFtalumpów juz nie puszczali Tongue)

A gra w nim słynny aktor komediowy, którego ja osobiście nie lubię - no ale kwestia gustu Smile
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Aaaa to pewnie Lemony Snicket...którego jeszcze nie widziałam Big Grin Warto na to iść? I poproszę kolejną zagadkę...
A na Hefalumpy miałam iść z koleżanką, ale jednak wybrałyśmy Klątwę Smile
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

Lecimy dalej:

17. "Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ją ma."
18. "Z gnatem w ustach wymawia sie tylko samogloski"
19. "Dobry duchu renowacji zwróć nam siły po libacji"

((;
Odpowiedz

14. Roberta Sparow(jesli ogladalas zrozumiesz o co chodzi)
15. film o pewnym hotelu, a cytat z samego poczatku
Odpowiedz

6 - chyba "Robin Hood - Faceci w rajtuzach"
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Lecimy dalej:
18. "Z gnatem w ustach wymawia sie tylko samogloski"
Fight club? Smile po polsku nie pamietam jaki to był tytuł...
Odpowiedz

Yeap, Podziemny Krag (; Gratzy, w nagrode mozesz mnie wymiziac jak sie spotkamy Big Grin
Odpowiedz

Niemożliwe, żeby nikt nie znał filmu spod nr 8 :?
Powtarzam cytat i podaje podpowiedź:
8. This is my BOOMSTICK! (Chodzi mi właściwie o trylogię, z czego cz. 2 była remake'iem cz.1 , cz.3 była już bardziej komediowa niż horrorowata. Kolejna podpowiedź - Necronomicon. I ostatnia - opętana ręka, którą odcina sobie główny bohater była jednym z kilku motywów wykorzystanych później w grze Blood)
No teraz MUSI ktoś zgadnąć Big Grin
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

Evil Dead? (; Wygralem mizianie? Laughing
Odpowiedz

No nareszcie ktoś odgadł, ale po takiej ilości podpowiedzi to możesz być jedynie miziany lisią pytką (<-a kto powie z czego TO jest cytat?? Laughing Pewnie nikt nie słyszał o Legendzie Pięciu Mendów...)
(Infectious Grooves)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości